Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Ateliere de seară pentru copii, cu tema „Lacul lebedelor”, la Opera Nationala Bucuresti

Ateliere de seară pentru copii, cu tema „Lacul lebedelor”, la Opera Nationala BucurestiCategorie: Evenimente > Workshop
publicat: 19.06.2013

Activităţi cultural-educative pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani în 21, 23, 26, 29 iunie 2013.  Partener: Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian"

Opera Naţională Bucureşti, în parteneriat cu Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian", continuă seria activităţilor pentru copii cu atelierele tematice de seară „Lacul lebedelor", un ultim modul de ateliere propus pentru luna iunie.

 

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani și se va desfășura la sediul Operei Naţionale Bucureşti în zilele de 21, 23, 26 și 29 iunie, în intervalul orar 19.00-22.15, în paralel cu reprezentaţiile spectacolului de balet „Lacul lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski (regia şi coregrafia: Gheorghe Iancu), spectacol foarte îndrăgit care revine în acest sfârşit de stagiune în repertoriul Operei bucureştene.

 

Atelierul tematic „Lacul lebedelor" are la bază povestea celebrului balet cu același titlu și se va desfășura într-un spațiu special amenajat pentru copii, în timp ce părinții vor urmări în Sala Mare a Operei Naționale București spectacolul de balet „Lacul lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia şi coregrafia lui Gheorghe Iancu. Programul atelierului pentru copii va include momente de balet (coordonator - Ileana Sora), improvizaţie teatrală (coordonator - Valentino Tiron), arte plastice (21-23 iunie - coordonator Camelia Păsăroiu / 26-29 iunie - coordonator Radu Ioan Mihail), dar și jocuri interactive.

 

Atelierul se înscrie într-o serie mai largă de inițiative cultural-educative pentru copii ale Operei Naționale București, venind în sprijinul spectatorilor familiști, care  pot astfel veni la Operă însoțiți de copii. Astfel, în timp ce părinții vizionează un spectacol, copiii iau parte la activități educative adecvate vârstei lor și coordonate de către artiști ai celor două instituţii muzicale partenere - actori, balerini, muzicieni, artiști plastici sau artiști păpușari.

 

Membră a Companiei de balet a Operei Naţionale Bucureşti, Ileana Sora are o vastă experienţă, atât pe scenă, cât şi în lucrul cu copiii în calitate de profesor de balet. A absolvit Liceul de coregrafie „Floria Capsali" și Facultatea de Teatru, secția Pedagogie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale". În aprilie 2013, a coordonat programul pentru copii din cadrul săptămânii „Porților deschise" (aprilie 2013).

 

Valentino Tiron este absolvent al Facultății de Actorie, Universitatea Hyperion, clasa profesorilor Emil Hossu și Catrinel Dumitrescu. Colaborează cu Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian" (1989 - prezent), unde a evoluat în numeroase spectacole de operetă și musical, dar și spectacole pentru copii. De asemenea, începând din 1996, și-a împrumutat vocea unor personaje din filme de animație pentru copii precum „Frumoasa din pădurea adormită", „Pocahontas" sau „Spiderman". 

 

Camelia Păsăroiu este artist plastic și are 13 ani de experiență ca profesor în domeniul educației pedagogice și ludice. A participat alături de elevii săi la diverse concursuri și expoziții școlare și a făcut parte din echipa de coordonatori a atelierelor desfășurate la Opera Națională București pe durata săptămânii „Porților deschise" (aprilie 2013).

Artist plastic, Radu Ioan Mihail colaborează cu Opera Națională București în cadrul Departamentului Ateliere - pictură butaforie. Absolvent al Universității de Arte București, secția Grafică, artistul are experiență ca ilustrator grafic și asistent set designer, dar și ca profesor de desen și educație plastică. A organizat ateliere de pictură, desen, modelaj și tehnici mixte pentru copii și tineri.

 

Pentru fiecare atelier, sunt disponibile 15 bilete, la prețul de 11 lei, care pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Operei Naționale București sau online, de pe http://tickets.operanb.ro. Publicitatea ta!
publicitate


Informatii evenimente
evenimente din aceeasi categorie:
book TUMMO Modul II Bucuresti
book Curs de parenting de la Psihologie Cuantica
book Atelierul de creativitate de la Muzeul National al Taranului Roman, Anul scolar 2014-2015
book Vacanta cu Ateliere de creativitate la Muzeul Taranului, 1 iulie – 1 august 2013
book Curs MANAGER PROIECT, 9-17 iunie
book Curs MANAGER PROIECT 19-20 si 26-27 mai 2012
book Curs Manager Proiect 31 martie – 1 aprilie si 7 – 8 aprilie 2012
book Program de tehnica interviului pentru televiziune, 11-12 Noiembrie 2011, World Trade Center Bucuresti
book TRAINING: De ce si cum sa construim un proiect pentru fonduri europene?
book EMAIL MARKETING ACADEMY - Training pentru Strategii de Succes in Email Marketing
 
Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online