Servicii promovare online - Promoafaceri


Servicii promovare online
Promovare online pentru firme din Romania


Echipa Promoafaceri va ofera un ansamblu de servicii pentru a va sprijini si pentru a va oferi solutii necesare in activitatea de promovare a firmei dumneavoastra.

* Vezi avantaje


Oferta promovare firma online.Informare


Promoafaceri considera ca mediul de afaceri nu poate functiona in lipsa unei informari eficiente cu privire la noutatile din plan economic, social si legislativ.

In acest sens va oferim, zilnic, la sectiunile "Stiri" si "Articole" ultimele informatii cu impact socio-economic, cultural si juridic.Promovare online pentru evenimente


Pentru a fi la curent cu targurile, expozitiile, festivalurile, congresele, etc. derulate in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii, va informam la sectiunea "Evenimente" cu privire la locul de desfasurare si la domeniul de activitate carora li se adreseaza.

* Vezi avantaje


Oferta promovare eveniment.Comunicare


Daca doriti sa transmiteti un comunicat de presa, va punem la dispozitie sectiunea "Comunicate de presa". Nu impunem limite de numar, astfel incat, orice firma care este inscrisa in director poate transmite cate comunicate doreste, singura conditie fiind aceea ca acestea sa fie conforme ca si continut si forma regulilor jurnalistice.

* Vezi avantaje


Oferta publicare comunicate de presa si articole.Redactare comunicate de presa si suport jurnalistic


Daca aveti nevoie de suport jurnalistic pentru redactarea comunicatelor de presa, specialistii Promoafaceri in comunicare si media va stau la dispozitie. In acest sens, va invitam sa ne transmiteti, pe e-mail [comunicare@promoafaceri.com], informatiile pe care doriti sa le faceti publice prin comunicat de presa, iar noi le punem in formula jurnalistica adecvata.

Documentele trebuie remise in timp util, astfel incat comunicatul de presa sa ajunga la cunostinta opiniei publice cat mai repede.

redactare comunicat de presa Redactarea unui comunicat de presa costa 50 RON (pret final).Promovare online prin articole si interviuri


In sectiunea "Articole" aveti posibilitatea de a redacta materiale relevante despre domeniul de activitate in care activati, dar si despre alte probleme de interes social, economic, juridic si cultural. Articolele vor fi vizate de specialistii nostri in comunicare si media, care isi rezerva dreptul de a cenzura materialele care nu indeplinesc conditiile de forma si de continut.

La randul nostru, va sprijinim in actiunile de promovare, prin serviciile de redactare de articole si de realizare de interviuri.

Astfel, daca doriti sa ne vorbiti despre activitatea firmei dumneavoastra, produsele si serviciile oferite, va asteptam cu un e-mail [comunicare@promoafaceri.com] in acest sens. Vom raspunde invitatiei si vom pune informatii pe care doriti sa le transmiteti sub forma unui articol care va fi inclus in newsletterele transmise catre abonatii Promoafaceri, iar ulterior, postat in site.

redactare comunicat de presa Redactarea unui articol de catre echipa noastra, ca forma de promovare a dumneavoastra, costa 100 RON (pret final).

Promoafaceri.com a lansat serviciul de promovare prin interviu. In acest sens, va invitam la o discutie libera despre probleme, succese, asteptari, etc. Interviul va fi inclus in newsletterele transmise catre abonatii Promoafaceri, iar ulterior, postat in site.

realizare interviu Realizarea de catre echipa noastra a unui interviu despre firma dumneavoastra costa 100 RON (pret final).Ghid de promovare si comunicare


"Ghidul de promovare si comunicare" reprezinta un ansamblu de articole in care prezentam diverse situatii care au legatura cu activitatea de promovare, de relatii publice, de comunicare si de relatie cu presa si in care propunem si solutii la problemele care se pot ivi.

La intocmirea materialelor din Ghid contribuie atat formatori autorizati CNFPA, cat si specialisti in comunicare care fac parte din echipa Promoafaceri.Promovare eficienta a afacerii dumneavoastra pe internet


Specialistii in IT ai Promoafaceri sunt preocupati permanent de optimizarea site-ului, astfel incat, implicit, si firma dumneavoastra sa beneficieze de castigarea unui loc cat mai bun in motoarele de cautare dupa cuvinte cheie relevante.

In acest sens va recomandam o descriere a firmei dumneavoastra de minim 300 de caractere (aproximativ 50 de cuvinte), iar daca este posibil, diferita de prezentarea de pe site-ul dumneavoastra. Continutul unic al textului va asigura o mai mare relevanta din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare.

* Vezi avantaje


Oferta publicitate online prin link dofollow.Suport tehnic


Va oferim suport tehnic pentru postarea de fotografii, punandu-va la dispozitie in acest sens galerie de imagini nelimitata. De asemenea, va invitam sa postati orice materiale pe suport video care au legatura cu activitatea firmei, cu produsele si serviciile oferite.

In sit-ul Promoafaceri va oferim spatiu nelimitat pentru documentatii tehnice, brosuri, cataloage de prezentare, licitatii publice si private, publicare comunicate de presa si articole, informatii despre evenimente.


RSS Feed

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online
Publicitatea ta !
publicitate

Ghid comunicare si promovare online

Newsletter
E-mail:
abonare
dezabonare
Abonati newsletter: 1226 utilizatori inregistrati.
Consultati arhiva newsletter

Promoafaceri.com


Pentru detalii suplimentare
accesati pagina de contact.

Promoafaceri

Aveti una dintre cele mai bune afaceri din Romania? Atunci trebuie sa intrati in comunitatea Promoafaceri, acolo unde am selectat si adunat laolalta cele mai serioase companii.

Le asiguram promovare online si le recomandam. Le asiguram publicitate online prin comunicate de presa si articole, le suntem alaturi la evenimentele organizate.
Pentru ele gandim campanii de promovare. Profitati de toate acestea!