Servicii promovare online - Promoafaceri


Servicii promovare online
Promovare online pentru firme din Romania


Echipa Promoafaceri va ofera un ansamblu de servicii pentru a va sprijini si pentru a va oferi solutii necesare in activitatea de promovare a firmei dumneavoastra.

* Vezi avantaje


Oferta promovare firma online.Informare


Promoafaceri considera ca mediul de afaceri nu poate functiona in lipsa unei informari eficiente cu privire la noutatile din plan economic, social si legislativ.

In acest sens va oferim, la sectiunile "Stiri" si "Articole" informatii cu impact socio-economic, cultural si juridic.Promovare online pentru evenimente


Pentru a fi la curent cu targurile, expozitiile, festivalurile, congresele, etc. derulate in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii, va informam la sectiunea "Evenimente" cu privire la locul de desfasurare si la domeniul de activitate carora li se adreseaza.

* Vezi avantaje


Oferta promovare eveniment.Comunicare


Daca doriti sa transmiteti un comunicat de presa, va punem la dispozitie sectiunea "Comunicate de presa". Nu impunem limite de numar, astfel incat, orice firma care este inscrisa in director poate transmite cate comunicate doreste, singura conditie fiind aceea ca acestea sa fie conforme ca si continut si forma regulilor jurnalistice.

* Vezi avantaje


Oferta publicare comunicate de presa si articole.Promovare online prin articole si interviuri


In sectiunea "Articole" aveti posibilitatea de a redacta materiale relevante despre domeniul de activitate in care activati, dar si despre alte probleme de interes social, economic, juridic si cultural. Articolele vor fi vizate de specialistii nostri in comunicare si media, care isi rezerva dreptul de a cenzura materialele care nu indeplinesc conditiile de forma si de continut.


Ghid de promovare si comunicare


"Ghidul de promovare si comunicare" reprezinta un ansamblu de articole in care prezentam diverse situatii care au legatura cu activitatea de promovare, de relatii publice, de comunicare si de relatie cu presa si in care propunem si solutii la problemele care se pot ivi.

La intocmirea materialelor din Ghid contribuie atat formatori autorizati CNFPA, cat si specialisti in comunicare care fac parte din echipa Promoafaceri.Promovare eficienta a afacerii dumneavoastra pe internet


Specialistii in IT ai Promoafaceri sunt preocupati permanent de optimizarea site-ului, astfel incat, implicit, si firma dumneavoastra sa beneficieze de castigarea unui loc cat mai bun in motoarele de cautare dupa cuvinte cheie relevante.

In acest sens va recomandam o descriere a firmei dumneavoastra de minim 300 de caractere (aproximativ 50 de cuvinte), iar daca este posibil, diferita de prezentarea de pe site-ul dumneavoastra. Continutul unic al textului va asigura o mai mare relevanta din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare.

* Vezi avantaje


Oferta publicitate online prin link dofollow.Suport tehnic


Va oferim suport tehnic pentru postarea de fotografii, punandu-va la dispozitie in acest sens galerie de imagini nelimitata. De asemenea, va invitam sa postati orice materiale pe suport video care au legatura cu activitatea firmei, cu produsele si serviciile oferite.

In sit-ul Promoafaceri va oferim spatiu nelimitat pentru documentatii tehnice, brosuri, cataloage de prezentare, licitatii publice si private, publicare comunicate de presa si articole, informatii despre evenimente.


RSS Feed

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online