Termeni si conditii Promoafaceri

Termeni si conditii


1. Termeni si conditii de utilizare a site-ului promoafaceri.com

Site-ul www.promoafaceri.com este un produs al SC Proiect Cost Invest SRL, asupra caruia societatea detine drepturi de proprietate intelectuala.
Accesul si utilizarea site-ului www.promoafaceri.com se face conform termenilor si conditiilor prezentate mai jos.
Prin termenul "utilizator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.promoafaceri.com.
Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Pentru continutul furnizat si pus la dispozitie utilizatorul este singurul responsabil.


2. Inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de www.promoafaceri.com, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre firma dumneavoastra, conform solicitarilor din formularul de inregistrare pus la dispozitie pe site.
De asemenea, va obligati sa mentineti si sa innoiti, daca este necesar, datele de inregistrare, pentru ca aceastea sa fie adevarate, exacte si complete.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, conducerea Promoafaceri.com are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului sau.


3. Drepturi de autor, marca, proprietate intelectuala

Accesul la informatiile prezentate pe site-ul www.promoafaceri.com este liber si va permite sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu reprezentantii Promoafaceri.com si cu mentionarea sursei prin link direct catre aceasta.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea site-ului www.promoafaceri.com.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris sau verbal. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul conducerii site-ului www.promoafaceri.com, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate sau pentru materialele postate de catre alte persoane decat cele autorizate si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip, pentru care nu exista acord prealabil.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de www.promoafaceri.com, prin incalcarea legislatiei drepturilor de autor si proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala a responsabililor.
Conducerea Promoafaceri.com isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita www.promoafaceri.com sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.


4. Publicarea de materiale informative

Daca doriti sa publicati materiale informative (articole, comunicate de presa, documentatii, licitatii, alte materiale informative) pe www.promoafaceri.com si nu faceti parte din echipa Promoafaceri.com inseamna ca va asumati indeplinirea mai multor conditii.
Astfel, trebuie sa fiti detinatorul legal al materialului, avand copyright.

Materialele dumneavoastra nu vor promova ura, rasism, bigotism sau acte de calomnie impotriva cuiva, nu vor contine mesaje obscene, de amenintare, cu continut sexual informatii confidentiale. Sunt interzise materiale avand continut informatic menit atacurilor informatice.

Materialele trebuie scrise in limba romana, sa fie corecte din punct de vedere gramatical, sa aiba legatura cu activitatea firmei, a persoanei, cu produsele sau serviciile oferite sau cu oricare din domeniile de activitate promovate pe site-ul www.promoafaceri.com.

NOTA! Materialele vor fi publicate daca au un continut de minimum 1500 caractere cu spatii. Niciun material aprobat de editorii echipei Promoafaceri si ulterior publicat in site nu se va modifica prin schimbarea titlului sau a continutului - orice modificare atrage dupa sine anularea automata a materialului publicat in site, fara alte justificari.
Legaturile spre site-urile externe (link-urile) introduse in materialul publicat se vor afisa ca puncte de reper (ancore) si nu sub forma de adresa url.

Daca doriti sa publicati articole, nu este permis ca articolele sa fi fost publicate anterior in alte site-uri sau alte surse informative.

Pachetele de promovare au o perioada de 12 luni de valabilitate de la data achizitiei.
Dupa expirarea perioadei de valabilitate a pachetelor GOLD, SILVER, BRONZE, START, contul pentru o perioada de 30 de zile ramane functional (informatiile publicate se afiseaza dar nu se mai pot publica noi informatii), ulterior pachetul devine inactiv (informatiile publicate nu se mai afiseaza). Puteti publica noi informatii daca achizitionati un nou pachet de promovare pe o perioada de 12 luni.

Preluarea, distribuirea materialelor publicate pe site-ul www.promoafaceri.com de catre alti utilizatori se va face respectand urmatoarele reguli:

  • sunt de acord sa respect dreptul de autor si proprietate intelectuala prin publicarea intregului material fara modificari.

  • sunt de acord sa nu schimb titlul sau continutul articolului in nici un fel.

  • sunt de acord ca toate link-urile sa fie active, fara schimbari in structura.

  • sunt de acord sa includ sursa articolului in partea de jos cu link activ: " Sursa: Promoafaceri.com "

  • sunt de acord sa nu includ tag-ul rel=nofollow in atributul HREF ce are legatura spre paginile web indicate.

  • sunt de acord sa nu public continutul materialelor gasite pe site-ul www.promoafaceri.com in site-uri web care contin warez, fisiere ilegale sau expresii care promoveaza ura, rasismul sau bigotismul, sau contin pornografie sau exploateaza copii sau animale sau orice alt om, sau orice alte activitati ilegale.

Conducerea Promoafaceri.com are dreptul de a refuza publicarea materialelor editate cu incalcarea acestor reguli. Conducerea Promoafaceri.com nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.


5. Publicitate si promotii

Pe site-ul www.promoafaceri.com sunt derulate campanii publicitare prin bannere afisate pe site. Odata cu inceperea folosirii facilitatilor si serviciilor puse la dispozitie, acordati www.promoafaceri.com dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre www.promoafaceri.com poate fi schimbat de catre conducerea site-ului la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii derulate de firmele de publicitate promovate pe site-ul www.promoafaceri.com sau gasite prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a respectivei companii. Nu sustinem si nu ne asumam nicio raspundere pentru astfel de site-uri, informatii, materiale, produse sau servicii de la terti. Daca accesati orice site, serviciu sau continut de la terti de pe www.promoafaceri.com, faceti acest lucru pe propriul risc. Sunteti de acord ca reprezentantii Promoafaceri.com nu sunt raspunzatori si nu vor fi trasi la raspundere pentru pierderi sau prejudicii de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site.


6. Disponibilitatea serviciului

Conducerea Promoafaceri.com isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Conducerea Promoafaceri.com nu este raspunzatoare fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Conducerea Promoafaceri.com poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului www.promoafaceri.com. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
Suntem preocupati de siguranta utilizatorilor nostri. Desi depunem eforturi pentru a proteja siguranta continutului si a contului, www.promoafaceri.com nu poate garanta faptul ca tertii neautorizati nu vor putea eluda masurile noastre de siguranta. Va rugam sa va pastrati parola secreta. Informati-ne imediat referitor la orice compromitere sau utilizare neautorizata a contului.


7. Absolvirea de raspundere

Aceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului sa se faca pe propria raspundere. Conducerea Promoafaceri.com se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
Conducerea Promoafaceri.com nu ofera nici o garantie ca informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, ca serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, ca rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.


8. Limitarea raspunderii

Conducerea Promoafaceri.com nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor oferite de www.promoafaceri.com sau de orice alta problema legata de serviciile site-ului. Utilizarea serviciilor www.promofaceri.com se face pe propria dumneavoastra raspundere. Conducerea Promofaceri.com va incerca sa remedieze cat mai urgent orice problema legata de fuctionarea site-ului. Conducerea Promofaceri.com nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru nefunctionarea serviciilor si neindeplinirea obligatiilor contractuale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel decat prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de conducerea Promoafaceri.com poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singurii responsabili de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau de cauzarea de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea continutului respectiv.
Daca folositi www.promoafaceri.com in scopuri comerciale (adica nu sunteti consumator) sunteti de acord sa despagubiti si sa exonerati SC PROIECT COST INVEST SRL, directorii, angajatii si reprezentantii sai impotriva tuturor creantelor, actiunilor in instanta, procedurilor, disputelor, cererilor, obligatiilor, daunelor, pierderilor, costurilor si cheltuielilor, inclusiv, dar fara limitare la, cheltuielile rezonabile juridice si de contabilitate (inclusiv costurile pentru apararea impotriva creantelor, actiunilor in instanta sau procedurilor introduse de terti), care au legatura cu accesul sau utilizarea de catre dvs. a serviciului nostru, a continutului utilizatorului sau cu incalcarea de catre dvs. a oricareia dintre prezentele conditii.
Serviciul nostru si tot continutul de pe www.promoafaceri.com este furnizat „ca atare”, fara niciun fel de garantie, explicita sau implicita. Site-ul www.promoafaceri.com declina in mod expres orice garantii si conditii de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop si inexistenta a neincalcarii obligatiilor si orice garantii care decurg din tranzactionare sau practicarea comertului.
www.promoafaceri.com nu isi asuma raspunderea pentru continutul utilizatorului postat sau trimis de dvs. sau de orice alta persoana sau orice alt tert folosind serviciul nostru. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca puteti fi expus la continut de utilizator inexact, controversat, nepotrivit sau inadecvat pentru scopul dvs.. Daca vedeti continut inadecvat, va rugam sa ne raportati acest aspect folosind pagina de contact.


9. Confidentialitate si informatii personale

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a site-ului. Acestea includ denumirea firmei, adresa de e-mail a companiei, numarul de telefon al companiei, logo si orice alte informatii ne furnizati. Folosim aceste informatii pentru a va furniza serviciul oferit de site-ul www.promoafaceri.com, in vederea emiterii facturii fiscale.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.promoafaceri.com, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, www.promoafaceri.com nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

Conducerea Promoafaceri.com se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a companiei promovate si sa nu o dezvaluie unei terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Declaram ca nu colectam nici un fel de date, informatii personale identificabile in momentul vizitarii website-ului, cu exceptia situatiilor in care dumneavoastra consimtiti sa ni le furnizati. In cazul in care vreti sa contractati unele dintre serviciile disponibile pe website-ul www.promoafaceri.com, veti pune la dispozitia SC Proiect Cost Invest SRL date necesare indeplinirii procedurilor de facturare. Refuzul dumneavoastra de a furniza oricare din datele solicitate pentru facturarea serviciului oferit va determina imposibilitatea pentru dvs. de a beneficia de serviciile oferite pe www.promoafaceri.com.

Conducerea Promoafaceri.com nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor companiilor/firmelor promovate.
Conducerea Promoafaceri.com nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale sau ale formei promovate, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului www.promoafaceri.com. Nu trimitem materiale de marketing.


10. Plata online prin EuPlatesc.ro pentru serviciile oferite de Promoafaceri.com

Plata online pentru pachetul de promovare se poate efectua din pagina | Inscrie firma | (https://www.promoafaceri.com/cont), dand click pe unul din butoanele afisate ce ofera facilitatea de plata online corespunzator pachetului de promovare ales. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Plata se va efectua prin sistemul de plati online www.euPlatesc.ro. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa si MasterCard. Puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea "Valid only in Romania"). EuPlatesc proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit. Sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul "Valid only in Hungary").

Dupa alegerea optiunii de efectuare a platii, informatiile referitoare la card si la detinatorul lui sunt folosite doar de Euro Payment Services S.R.L. (Procesator de date cu caracter personal 5804/2007) pentru a realiza tranzactia. Tranzactie este procesata de EuPlatesc.ro in numele https://www.promoafaceri.com. PROIECT COST INVEST S.R.L. nu proceseaza, nu le salveaza si nu le foloseste in nici un fel. Dupa efectuarea platii veti primi un mesaj care va va confirma tranzactia.

Daca intampinati erori la introducerea informatiilor corespunzatoare cardului, va rugam sa apelati la departamentul suport al Euro Payment Services ale carui informatii de contact le aveti pe pagina unde introduceti informatiile despre card.

IMPORTANT

PROIECT COST INVEST S.R.L. nu va solicita niciodata datele despre card, pinul sau alte date de autenficare prin email. Plata se face utilizand serverele securizate ale bancii emitente, RomCard, VISA si MasterCard. Nu iti vom solicita niciodata prin e-mail sau SMS, noi sau bancile, sa trimiti datele despre card. Nu da curs nici unei cereri de divulgare a elementelor de identificare (Cod utilizator, parola, PIN)! Daca suspectezi ca un site nu este ceea ce sustine a fi, paraseste imediat site-ul.

De asemenea, nu va vom solicita niciodata sa completati anumite date personale pentru verificarea sau actualizarea bazelor de date. Mesajele de acest gen sint trimise de grupuri infractionale si urmaresc furtul de date personale.

EuPlatesc.ro foloseste un certificat digital de ultima generatie, de tip EV (Extended Validation) pentru protejarea datelor transmise. Site-ul original este securizat (linkul este de tip https:// si in coltul dreapta jos se afla un lacatel). Sistemul EuPlatesc.ro este certificat 3DSecure din anul 2007. Platforma EuPlatesc.ro este scanata zilnic pentru a preveni eventuale incidente de securitate. EuPlatesc.ro este certificat PCI/DSS din luna septembrie a anului 2008 ca "Merchant Level 4" si din luna februarie a anului 2010 ca "Service Provider Level 2".

www.promoafaceri.com nu prelucreaza, colecteaza, transfera sau stocheaza date sau alte informatii cu caracter personal prin serviciile oferite.

In vigoare de la 1 ianuarie 2018.Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online