Login Promo Afaceri
- Autentificare in cont

Nume Utilizator :

Parola :

 

publica evenimente NOTA: Perioada minima de promovare este de 12 luni. Dupa efectuarea procesului de inregistrare in site, un email de confirmare se va transmite automat la adresa de e-mail pe care ati precizat-o la inregistrare. In cazul in care clientul dvs. de e-mail are activate filtre anti-spam, verificati folder-ul Bulk, Spam, etc.. Datele introduse sunt verificate si validate de un editor. Ulterior, dupa validare, va puteti autentifica in contul creat, introducand datele de autentificare (nume utilizator si parola) in sectiunea de mai sus.


Efectuare plataContul devine activ daca plata efectuata de d-voastra este confirmata. Modalitatea de plata este detaliata mai jos:

Sistem de plata: transfer bancar sau plata online prin EuPlatesc.ro

A. Pasi de urmat in cazul in care optati pentru plata prin transfer bancar (Ordin de plata):
- In e-mailul transmis automat catre d-voastra dupa finalizarea procesului de inregistrare, gasiti datele de identificare fiscala pentru a se efectua plata prin transfer bancar. Dupa confirmarea platii, contul devine activ in maxim 2 ore.

B. Pasi de urmat in cazul in care optati pentru plata online prin EuPlatesc.ro:
- Dupa ce v-ati inregistrat in site, dati click pe unul din butoanele de mai jos corespunzator pachetului de promovare ales pentru a efectua plata:
Promoafaceri.com accepta plata online prin EuPlatesc.ro

publica evenimente Dupa efectuarea platii sunteti automat redirectionat pe site-ul Promoafaceri.com si veti primi un e-mail care va va confirma tranzactia. In cazul in care clientul dvs. de e-mail are activate filtre anti-spam, verificati folder-ul Bulk, Spam, etc.. Contul devine activ in maxim 2 ore de la efectuarea platii.

publica evenimente Factura fiscala se va transmite pe adresa de e-mail pe care ati precizat-o la inregistrare.

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online