Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!

Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!Categorie: Comunicate > Educatie, arta
Informație adăugată de: Atelierul de Creatii Digitale
publicat: 22.09.2017

Muzica de nunta,muzica usoara romaneasca si muzica populara prestam de multi ani de zile pe scandurile scenelor din Teatrele si Casele de Cultura din patria-mama si din strainatate, pentru marea iubire Publicul! Insa sentimentul acesta de a darui si a iubi ,in sine, ne-a facut sa continuam si sa ne convingem ca de fapt aceasta este calea si ca menirea in viata este sa daruim.

Am realizat pana acum peste 100 de cantece din toate sertarasele muzicii:pop,vals,tango,folclor,petrecere,dance tocmai pentru a putea fi pe gustul unei plaje cat mai extinse de public si pentru ca in cele din urma toate stilurile muzicale sunt frumoase daca sunt dublate de bun-gust.


Muzica de nunta debordeaza de energie si care reuseste de fiecare data sa le transmita si invitatilor o stare exploziva. Ne adresam unui public larg, de orice varsta, abordand piese de orice gen (blues, vals, café concert, pop, dance, disco, rock, latino, folclor) din repertoriul romanesc si international.

Trupa este alcatuita din muzicieni talentati care isi aduc aportul si se dedica intru totul in realizarea unei petreceri ‘ca la carte’. Tocmai de aceea, dotarea tehnica de care dispunem este impresionanta, sistemul de sonorizare si cel de lumini fiind unele de ultima generatie.
Sustinem cu precadere atmosfera in cadrul evenimentelor private (nunti, botezuri, aniversari, receptii) din orasele tarii.


Muzica de nunta este alaturi de dumneavoastra cu un repertoriu bogat format din mai multe genuri muzicale potrivit pentru orice tip de petrecere. Seriozitatea si experienta reprezinta profesionalismul fiecarui membru al band-ului, transformand petrecerea dumneavoastra intr-una de neuitat.

Langa instrumentisti va sta la dispozitie o garnitura de solisti vocali cu personalitati diferite, stiluri diferite... cu totul un grup de MUZICIENI de mare calitate- daca ar fi sa ne luam doar dupa evenimentele la care am participat. Repertoriul nostru cuprinde caffe-concert, jazz, folclor, slagare pop romanesti si internationale. Avem sonorizare, microfoane profesionale, instrumente de calitate. Scurtele clipuri audio-video inserate mai jos reflecta intocmai cele scrise. 
Ca si statut profesional suntem absolventi de studii superioare; respectam toate minoritatile, indiferent de natura lor!


Prin experienta noastra in domeniu, precum si prin aparatura profesionala de ultima generatie pe care o detinem transformam evenimentul dumneavoastra intr-unul de vis.
Va ajutam sa faceti in asa fel incat evenimentul dumneavoastra sa fie asa cum v-ati dorit si sa reflecte personalitatea dumneavoastra.

 

Suntem o trupa tanara care debordeaza de energie si care reuseste de fiecare data sa le transmita si invitatilor o stare exploziva. Ne adresam unui public larg, de orice varsta, abordand piese de orice gen (blues, vals, café concert, pop, dance, disco, rock, latino, folclor) din repertoriul romanesc si international.

Trupa este alcatuita din muzicieni talentati care isi aduc aportul si se dedica intru totul in realizarea unei petreceri ‘ca la carte’. Tocmai de aceea, dotarea tehnica de care dispunem este impresionanta, sistemul de sonorizare si cel de lumini fiind unele de ultima generatie. Sustinem cu precadere atmosfera in cadrul evenimentelor private (nunti, botezuri, aniversari, receptii) din orasele mari ale tarii, insa putem veni oriunde suntem solicitati! Asa ca… ‘ne intelegem’ si asiguram un show de zile mari!Publicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
book Va doriti sa aveti o colaborare unica cu un electrician Brasov?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Garnitura termopan de la Repartermopan va confera maxima eficienta
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
book Copilul meu uraste compunerile
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online