Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania sustine excelenta in educatie


SIVECO Romania sustine excelenta in educatieCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 02.04.2013

Cea de-a 64-a ediție a Olimpiadei Naționale de Matematică atrage în acest an peste 450 de elevi pasionați de matematică, din clasele VII - XII, care s-au calificat în etapa națională în urma rezultatelor de top obținute la fazele județene.

 

Prestigioasa competiție se desfășoară în perioada 1-5 aprilie, la Brașov, la Colegiul Național Andrei Șaguna și va fi urmată de Barajul pentru selecția loturilor naționale de matematică. În urma acestei etape de Baraj, 6 elevi vor fi selectați să reprezinte România la Olimpiada Internațională de Matematică, ce va avea loc în Santa Marta, Columbia, în perioada 18-28 iulie 2013.

 

"Suntem impresionați să vedem și anul acesta un număr mare de elevi din toate județele țării, pasionați de matematică, dând dovadă de multă perseverență și seriozitate pe tot parcursul şcolii, prin participarea la etapele intermediare pentru calificarea la faza națională a olimpiadei de matematică. Suntem foarte mândri de ei toți și le dorim mult succes în competiție, fiind convinși că cei care vor obține cele mai bune rezultate vor reprezenta România cu succes la competițiile internaționale care vor avea loc anul acesta. Ne bucură de asemenea să constatăm un interes crescut al mediului privat față de astfel de manifestări educaționale, care stimulează și încurajează an de an mii de elevi de gimnaziu și liceu să se pregătească să atingă excelența în matematică", a declarat Ariana Bucur, Inspector Şcolar General al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Braşov.

 

Concursul este organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Societatea de Ştiinţe Matematice din România (S.S.M.R.), iar anul acesta beneficiază de susținerea locală a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Braşov, Filialei Braşov a S.S.M.R., Colegiului Naţional Andrei Şaguna Braşov, și de sprijinul acordat de SIVECO Romania, de autorităţile municipale şi judeţene şi de Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Transilvania din Braşov.

 

"Numărul mare de elevi care participă an de an la această competiție de elită, precum și nivelul lor foarte ridicat de pregătire, îmi întărește convingerea că vom avea generații de absolvenți de facultăți de matematică foarte talentați, pasionați și determinați să facă performanță. Și acest lucru este esențial pentru creșterea competitivității României pe plan mondial. Pentru SIVECO Romania este deja o tradiție să susțină astfel de manifestări și pe lângă sentimentul de mândrie pe care îl avem de fiecare dată când suntem alături de acești tineri talentați, simțim că este de datoria noastră să investim în viitorii matematicieni, și de ce nu informaticieni ai țării", a declarat Florin Ilia, Vicepreședinte SIVECO Romania.

 

Probele de concurs vor fi jurizate de o Comisie Centrală formată din 60 de profesori de prestigiu din toată țara din învățământul preuniversitar sau universitar, fiind coordonată de prof. univ. dr. Radu Gologan, Preşedinte al Societății de Științe Matematice din România.

 

SIVECO Romania are o lungă tradiţie în susţinerea evenimentelor educaţionale din sfera matematicii şi informaticii, precum Olimpiada Naţională de Informatică, competiţia ".campion", dar şi concursuri interjudeţene de programare, care reprezintă etape utile în pregătirea elevilor calificaţi la olimpiadele naţionale, contribuind de asemenea la descoperirea şi încurajarea talentelor informatice.

 

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiintata în 1992 si are peste 1.000 de angajati.

 

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

 

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFNOR Groupe, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume: Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

 

Valentina UNGUROIU

Product Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

Soseaua Bucuresti-Ploiesti 73-81, 

Corpul 4, Sector 1

013685 Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (21) 302 33 00

Fax: + 40 (21) 302 33 91

Mobil: + 40 (731) 930 047

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online