Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Marius Tuca va invita la Print & Sign 2014


Marius Tuca va invita la Print & Sign 2014 Categorie : Evenimente > Expozitii
publicat pe : 21.08.2014

Știu că aceste rânduri au ajuns la tine pe cale virtuală. Și eu le-am scris folosindu-mă tot de tehnologia digitală. Însă nu-i așa că ți-ar fi plăcut să le primești pe hârtie, care să miroasă a cerneală proaspăt ieșită din tipar? Nu-i așa că ți-ar fi plăcut, dragă cititorule, să primești aceste rânduri pe o coală de hârtie, pe care să o atingi, să o mirosi, să îi simți vibrația și viața, care, așa cum se scurge pentru noi, oamenii, se scurge și pentru această bucată de coală albă, ce îmbătrânește alături de noi și capătă în timp culori din ce în ce mai diverse, care îi arată vârsta?

 

Sunt un om al prezentului și sunt și eu un adept al tehnologiei, al digitalului, al online-ului despre care se tot spune că va omori tiparul. Citesc și eu pe calculator, am chiar și iPad, Kindle, am și blog, dar nu aș putea renunța niciodată la cartea tipărită, la ziarul tipărit, la senzațiile pe care le am când țin în mână o coală pe care sunt așezate frumos cuvintele, pe care nu numai că le poți citi, dar le poți atinge, făcându-le în acest fel parte din tine, din viața ta, din momentul ăla, atunci, acolo. 

 

Știu ce vei spune, că poți face asta și cu orice dispozitiv cu touch screen, dar cititorule, dragă, te provoc: atinge filele unei cărți și atinge ecranul unui e-book reader și spune-mi, te rog, dacă nu ți se pare și ție că ecranul e rece? Spune-mi, te rog, că nu sunt singurul om care crede că tiparul va trai... Trebuie să trăiască, pentru că altfel ar însemna că fiii noștri și fiii fiilor noștri vor fi infirmi sentimental, uman, pentru că nu vor ști niciodată ce înseamnă să crești odată cu prima ta carte primită în dar de la tatăl tău, nu vor ști cât de frumos este să descoperi în cărțile din bibliotecă, peste timp, dedicațiile celor care ți le-au făcut cadou, nu vor ști ce înseamnă cu adevărat semnificația cuvântului tactil și nu vor ști, cititorule, dragă, ce înseamnă să suferi din cauza pierderii sau deteriorării unei cărți, pentru că ale lor cărți virtuale nu au viață și nu vor avea niciodată. 

 

Cititorule, dragă, gândește-te la cuvintele mele și apoi gândește-te la copiii tăi și la generațiile următoare și te rog să fii și tu, alături de mine, unul dintre promotorii tiparului. Nu îți cer să renunți la tehnologie, nu o fac nici eu, îți cer doar să îți dorești echilibrul și să admiți că print-ul nu poate să moară, că avem nevoie de cărți tipărite, că avem nevoie de presă tipărită, că avem nevoie de tipar. 

 

Eu fac încă un pas în acest demers și îți spun că susțin și promovez în toate mediile în care pot print-ul, cu tot ce presupune el, cu toată industria care îi dă câte-o gură de oxigen în fiecare zi. Eu, Marius Tucă, susțin și promovez singurul târg al acestei industrii, care are nevoie de susținerea tuturor: Print & Sign 2014. Eu, Marius Tucă, voi fi, pe data de 24 septembrie, la Romexpo, la deschiderea Print & Sign, un omagiu al tiparulu, care va ține 4 zile. Aș vrea să știu, dragă cititorule, că nu sunt singur în acest demers, așa că aș vrea să te văd cumpărând cărți, ziare, reviste tipărite și aș vrea să te văd la Print & Sign 2014. 

 

Cu deosebită considerație, 

Marius Tucă 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii evenimente
Alte evenimente din aceeasi categorie:
book De Ziua Crucii, la muzeu pe 14 septembrie
book Pack Expo 2016, expozitia anului din Europa de Sud Est pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare
book Pe 1 iunie incepe METAL SHOW
book Ion Ratiu - Un destin pentru Romania, expozitie de fotografie 5 - 22 mai 2016, Muzeul National al Taranului Roman
book METAL SHOW -Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica
book Concert in expozitia EGAL. Arta si feminism in Romania moderna
book Expo Mama si Copilul, 1 - 3 aprilie 2016 la Palatul Parlamentului
book Cleaning Show, singura expozitie de curatenie profesionala din Romania, in martie la ROMEXPO
book George Patru. Calatorie in oniric, expozitie de grafica si pictura, 21 ianuarie - 3 februarie 2016, MNTR
book Radiografiile a doua gradini, etapa a III-a: Gradina de pe raft, 22 octombrie - 29 noiembrie 2015, MNTR
 
Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online