Parteneri media Promoafaceri

 • ACCENTE NOI

   

  ACCENTE NOI, companie specializata in servicii integrate de promovare a marcilor prin intermediul targurilor si expozitiilor, organizeaza in Bucuresti si in tara expozitii de carte si material didactic (Didactic Expo, Targul Estival Constanta), expozitii de pictura si arhitectura (T.A.F.F – Un Dalli la Dalles), manifestari internationale (Transcities Berlin – Bucuresti), precum si targuri tematice (Eurofest – Biblioteca de gusturi, Craciun la Obor, Targul Indragostitilor, Targul Martisorului, Cred in Mos Craciun, Bazar Mariage).

  Prin experienta dobandita de membrii echipei, ACCENTE NOI reprezinta solutia pentru elaborare si implementare a obiectivelor, pornind de la standul standard din panouri albe, dublu melaminate in structura de aluminiu de tip octanorm pana la standuri personalizate utilizate ca instrumente de exprimare a identitatii companiei alaturi de care se pot identifica servicii indispensabile participarii la targuri si expozitii: grafice, tipografice, consultanta amenajare stand, consultanta promovare, personal specializat.

  In acest sens, transformam pronumele personal in atribut al managementului calitatii serviciilor.


 • ROMANIA - Ministerul Afacerilor Externe

  Conform actelor normative in vigoare, Ministerul Afacerilor Externe, denumit in continuare MAE, asigura realizarea politicii externe a statului roman, inclusiv participarea la procesul de integrare europeana si euroatlantica a Romaniei, si colaboreaza la elaborarea, fundamentarea si realizarea politicii economice a Romaniei, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare si cu Programul de guvernare. 


 • Comisia Europeana

  Reprezentand interesele generale ale Uniunii, Comisia Europeana elaboreaza propuneri legislative (pe care le inainteaza Parlamentului si Consiliului), administreaza si implementeaza politicile UE, asigura punerea in aplicare a legislatiei europene (alaturi de Curtea de Justitie) si are rolul de negociator pe scena internationala.  „ec.europa.eu" este site-ul oficial al Comisiei Europene si face parte din portalul Europa (site-ul oficial al UE). Paginile sale ofera informatii cu caracter general, in cele 23 de limbi oficiale ale UE (in masura posibilitatilor).


 • Muzeul Taranului Roman

  Muzeul Taranului Roman se inscrie in familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare. Este un muzeu national, patronat de Ministerul Culturii. Posesorul unor colectii de obiecte deosebit de bogate, adapostit intr-o cladire-monument istoric, in stil neo-romanesc, practica o muzeografie cu totul aparte, care i-a prilejuit in anul 1996 onoarea atribuirii trofeului EMYA - European Museum of the Year Award.


Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Ferestre si usi din lemn stratificat
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online