Informatii comunicate

COMUNICATE

 

MINI Motorsport urmeaza un nou traseu in Campionatul Mondial de raliuri


MINI Motorsport urmeaza un nou traseu in Campionatul Mondial de raliuriCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 07.02.2012

După ce echipajul format din Dani Sordo (Spania) şi Carlos del Barrio (Spania) a încheiat pe locul al doilea la revenirea mărcii în legendarul Raliu Monte Carlo, MINI a stabilit o strategie pe termen lung pentru prezenţa în Campionatul Mondial de raliuri (WRC). La 2 februarie, Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA) a acceptat înscrierea a două maşini pentru WRC Team MINI Portugal, ce sunt nominalizate în competiţia constructorilor din ediţia 2012 a Campionatului Mondial de raliuri. În consecinţă, MINI va finaliza omologarea modelului MINI John Cooper Works WRC. WRC Team MINI Portugal, pentru care vor concura echipajele Armindo Araújo (Portugalia) - Miguel Ramalho (Portugalia) şi Paulo Nobre (Brazilia) - Edu Paula (Brazilia), vor lua startul în ultimele 12 etape ale sezonului 2012 din Campionatul Mondial de raliuri.

 

Această omologare pe termen lung face ca modelul MINI John Cooper Works WRC să aibă certitudinea că poate fi folosit în elita raliurilor şi în alte competiţii ce se desfăşoară în conformitate cu regulamentul FIA până în 2012 inclusiv. Cooperarea cu Prodrive se va desfăşura după noi reguli. Prodrive rămâne compania responsabilă de construcţia şi susţinerea modelelor MINI John Cooper Works WRC destinate clienţilor şi va continua munca alături de BMW Group pentru dezvoltarea viitoare a maşinii. WRC Team, înscrisă de Prodrive, va lua startul de acum cu statutul de echipă privată cu susţinere oficială.

 

„Sunt încântat că viitorul MINI în WRC a fost asigurat pe termen lung", a declarat Dr. Kay Segler, vicepreşedinte executiv MINI Business Coordination şi Brand Management. "Ne menţinem convingerea că lumea raliurilor este perfect potrivită pentru marca noastră. În acest moment, ne găsim în situaţia în care MINI poate şi va continua să se dezvolte pe scena raliurilor. Cu trei podiumuri obţinute în numai şapte participări în Campionatul Mondial, MINI John Cooper Works WRC şi-a demonstrat potenţialul în cea mai clară manieră. Sunt încrezător că, de-a lungul anilor ce vor urma, echipele noastre de clienţi de pretutindeni vor continua să încânte fanii MINI cu evoluţiile acestor maşini. La fel ca şi noi, FIA s-a arătat interesată de prezenţa pe termen lung a mărcii MINI în WRC şi s-a implicat activ în găsirea unei soluţii constructive. Suntem recunoscători pentru cooperarea bună şi pentru înţelegerea de care am avut parte."

 

Segler a continuat: "Datorită entuziasmului arătat şi muncii intense pe care a depus-o, echipa Prodrive a jucat un rol important în remarcabilul succes sportiv pe care l-am avut în primele noastre apariţii cu MINI John Cooper Works WRC. În numele MINI Motorsport, vreau să mulţumesc tuturor celor de la Prodrive pentru efortul lor de până acum şi privim cu încredere colaborarea cu ei pentru susţinerea viitoare a clienţilor care vor opta pentru modelul MINI John Cooper Works WRC".

 

Prodrive continuă programul MINI

 

În ciuda întreruperii relaţiei oficiale cu MINI, echipa Prodrive, cu Dani Sordo ca pilot titular, va continua să participe în Campionatul Mondial de raliuri. Detaliile complete ale noului acord urmează a fi prezentate într-un viitor apropiat, dar există o probabilitate mare ca MINI Team WRC, proiect derulat de Prodrive, să puncteze în continuare în clasamentul constructorilor graţie acordului existent cu FIA. "În această săptămână, la Raliul Suediei, nimeni nu va observa vreo diferenţă, MINI Team WRC va rămâne la fel cum era şi până acum. Acest lucru se poate schimba în viitor, dar totul depinde de discuţiile cu FIA. Fără îndoială, Dani va continua alături de echipă şi intenţionăm să concurăm împreună cu el pe durata întregului sezon", a declarat un oficial Prodrive.

 

BMW Group România
3rd Floor, Building B
Baneasa Business and Technology Park
42-44 Bucharest-Ploiesti Str.
Bucharest 1
Mob: +4 0723 720 719
Phone: +4 021 304 1565
www.BMW.ro
www.MINI.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online