Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Educatia copiilor in utilizarea corecta a internetului


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 20.05.2011

"Granite comune. Solutii comune." "Programul Operational Comun Romania - Ucraina - Republica Moldova 2007 - 2013 este finantat de catre Uniunea Europeana prin Instrumentul European pentru Vecinatate si Parteneriat si co-finantat de catre tarile participante in program."

 

Fundatia pentru Dezvoltare Economica si Integrare Europeana Iasi, in parteneriat cu Fundatia FILOCALIA Iasi, Fundatia LERIS Iasi, Asociatia Obsteasca Judeteana "Centrul Initiativelor Private" Balti - Rep. Moldova si Colegiul Tehnic Feroviar Balti - Rep. Moldova impreuna cu asociatii Colegiul National "Emil Racovita" Iasi si Inspectoratul Scolar Judetean Iasi implementeaza in perioada 22 aprilie 2011 - 21 octombrie 2012 proiectul "The Internet: E-friend or E-enemy?IFE", code MIS_ETC: 934, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romnia - Ucraina - Republica Moldova 2007 - 2013, Call for Proposal 2009 - Priority 3: People to People Co-operation. Valoarea proiectului este de 144.504 euro, din care contributia ENPI este de 129.851,29 euro (89,86%).

 

Scopul proiectului este de a creste gradul de cooperare transfrontaliera in vederea informarii tinerilor si publicului, in general, cu scopul de a constientiza avantajele si pericolele implicate de utilizarea Internetului.

 

Proiectul se adreseaza unui numar de 500 elevi din cadrul a 6 scoli/licee din Iasi-Romania si 4 scoli/licee din Balti, Republica Moldova dar si unui numar de 50 profesori - consilieri din 10 scoli/licee atit din Iasi-Romania cit si din Balti, Republica Moldova. De asemenea, beneficiarii indirecti ai proiectului vor fi parintii elevilor care fac parte din grupul tinta, persoanele care vor fi informate prin intermediul campaniilor de informare, cetatenii din Romania si Rep. Moldova care vor accesa, vor fi informati si vor comunica prin intermediul website-ului si forumului proiectului etc. Pe parcursul implementarii proiectului se vor promova relatiile de cooperare transfrontaliera dintre tineri, prin implicarea acestora in actiuni comune care vor duce la dezvoltarea armonioasa a integritatii si securitatii personale si prin folosirea corecta a informatiilor furnizate de site-urile accesate. Informatiile despre aceste subiecte de un real interes vor fi furnizate elevilor, profesorilor si implicit parintilor prin intermediul brosurilor, flyere-lor, pliantelor, website-ului, forumului, platformei de comunicare si a campaniilor de informare.

 

Proiectul va conduce la constientizarea copiilor asupra pericolelor la care sunt expusi accesand internetul si va corecta situatiile care au efecte negative asupra integrarii copiilor si a familiilor in dezvoltarea acestora.

 

Lansarea oficiala a proiectului a avut loc miercuri, 18 mai 2011, orele 11.00, in Sala de Festivitati a Colegiului National"Emil Racovita" Iasi. In cadrul acestei conferinte au fost prezentate obiectivele, partenerii si activitatile proiectului precum si rezultatele urmarite. In cadul conferintei au participat reprezentanti ai partenerilor, ai autoritatilor publice locale, ai autoritatilor contractante, mass-media cat si elevi din clasele liceale.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati urmatoarele persoane:

 

D-na Calugareanu Mioara - Amalia - Manager Proiect

D-ra Cociu Irina - Coordonator Relatii Evenimente si Presa

Fundatia FEDEI Iasi - Tel: 0232/ 250104, Fax: 0332/816113

www.fedei.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online