Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Millennium Bank ofera credite ipotecare in conditii comparabile cu Prima Casa


Millennium Bank ofera credite ipotecare in conditii comparabile cu Prima CasaCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 13.04.2011

Millennium Bank ofera un credit ipotecar cu beneficii comparabile cu cele ale creditului Prima Casa. Avansul minim este de numai 10%, iar marja aplicata peste Euribor/Robor la trei luni incepe de la 5%, in functie de valoarea finantata si de optiunea clientului de a-si transfera venitul la banca.

 

In plus, pentru Creditul Ipotecar standard, clientul nu trebuie sa constituie un depozit colateral si nu plateste un comision anual, cum este cel datorat Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

 

Banca a folosit in intregime plafonul de 6,5 milioane de euro acordat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru credite Prima Casa.

 

„Creditul Ipotecar oferit de Millennium Bank este o buna alternativa pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta si nu mai pot accesa credite Prima Casa. Am redus avansul minim la 10%, iar dobânda este de asemenea comparabila cu Prima Casa.

 

Obiectivul Millennium Bank este sa fie printre primele optiuni ale clientilor când acestia decid sa contracteze un credit ipotecar, indiferent daca acesta este pentru achizitia unei locuinte sau pentru refinantarea altor datorii", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

 

De exemplu, un Credit Ipotecar de 40.000 de euro, contractat pe 30 de ani, de un client care isi transfera salariul la banca, are DAE de 6,81%, iar rata lunara este de 255 de euro.

 

Clientii care contracteaza un Credit Ipotecar beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare. Perioada creditului este de 30 de ani.

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata româneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atât populatiei, cât si companiilor, printr-o gama larga de produse.

 

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in decembrie 2010, active totale in valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

 

Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si mai mult de 21.000 de angajati in total.

 

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punând la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte.

 

O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, România, Elvetia, Mozambic, Angola, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.

 

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

 

Millennium Bank

www.millenniumbank.ro     


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online