Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Hotel Vega din Mamaia a fost ales Green Hotel of the Year


Hotel Vega din Mamaia a fost ales Green Hotel of the YearCategorie : Comunicate > Turism
publicat pe : 07.05.2011

Singurul hotel din Romania certificat Eco-Hotel Management System, a fost ales Hotelul Anului in privinta abordarii politicii de mediu.

 

Hotelul Vega din Mamaia a obtinut premiul Green Hotel of the Year in cadrul Galei Premiilor de Excelenta care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe data de 3 mai 2011, parte a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania.

 

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta au fost premiate cele mai eficiente proiecte care au marcat evolutia industriei turismului din Romania. Evenimentul exclusivist a reamintit ca si intr-un context economic cel putin dificil, se pot realiza proiecte de succes prin efort, inovatie si un angajament de lunga durata.

 

Hotelul Vega a ales sa implementeze un sistem de management al protectiei mediului inconjurator inca de la deschidere, devenind in mai 2009 primul hotel certificat Eco-Hotel System Management din Romania. Incepand cu acel moment, printre obiectivele hotelului Vega se numara sprijinirea actiunilor cu caracter ecologic, de informare si constientizare  a propriilor clienti si angajati privind importanta protejarii mediului incojurator, precum si eficientizarea activitatii din hotel din punct de vedere al resurselor consumate.

 

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta a fost recunoscut meritul hotelului Vega in privinta abordarii politicii de mediu, clasandu-se pe locul I in aceeasi categorie in care au fost nominalizate si hotelurile Athenee Palace Hilton Bucuresti, Crowne Plaza sau Radisson Blu. Comisia de jurizare a fost formata din experti de top reprezentand principalele segmente ale industriei hoteliere si a ospitalitatii.

 

Hotel Vega

 

Modernizat complet in vara anului 2008 si clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega si-a propus un proiect ambitios, acela de a redefini calitatea serviciilor hoteliere la nivel national si de a se alinia la cele mai inalte standard internationale. In acelasi an, plaja Vega a obtinut certificarea calitatii Blue Flag, fiind singura plaja din Romania care detine aceasta distinctie. Cu eforturi sustinute si investii pe masura, Hotelul Vega devine in primavara anului 2009 primul hotel din Romania certificat Eco-Hotel Management System iar pana la finele aceluiasi an obtine certificarea pentru sistemul de management al sigurantei alimentului, ISO 22000.

 

In completarea portofoliului serviciilor de cinci stele, Hotelul Vega lansează in vara anului 2010 un nou pachet de servicii turistice, croaziere pe Marea Neagră cu velierul Adornate. Doar la cativa pasi de mare, pe cea mai intinsa plaja privata din Mamaia; o constructie si un design cu elemente din Feng Shui; si o atmosfera unica ce combina relaxarea cu divertismentul, Hotelul Vega redefineste luxul in statiunea perla a litoralului romanesc.

 

MIHAI-CATALIN LUCHIAN

 

S.C. VEGA TURISM S.A.

www.hotelvega.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Pentru orice tip de eveniment alegeti cu incredere Inchirieri microbuze!
book Inchirieri autorulote – beneficii!
book Agentia de turism Colibritour, un partener de nadejde pentru tine si vacantele tale
book Vrei sa vizitezi faimoasa Transalpina si cauti un loc de cazare perfect? Popasul Regelui este raspunsul pe care il cauti
book 5 motive pentru care si tu trebuie sa alegi cazare Voineasa Pensiunea Ciobanelu
book Casa Pinciuc Costinesti - cazare in Costinesti, pentru toti pasionatii de liniste si mare!
book Restaurant in Predeal – Mancare cu specific romanesc la Hanul Domnitorilor
book Pensiunea Ciobanelu
book Vacanta in Egipt?
book Inca nu v-ati planuit concediul?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online