AS CREDIT RECOVER CONSULTING


AS CREDIT RECOVER CONSULTING
Domeniu principal de activitate : Business > Avocati, notari
Domenii de activitate : Management, marketing | Media, publicitate | Autoritati, institutii publice | Banci, contabilitate
Adresa postala : Ion Campineanu Nr. 31 loc. Sector 1
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0744589760

Adresa web : www.asrecover.ro

AS CREDIT RECOVER CONSULTING este o companie specializata pe servicii profesionale de colectare a debitelor si recuperare a datoriilor pentru persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in Romania. Preocuparea noastra o reprezinta rezultatele obtinute in vederea asigurarii unor servicii de recuperare profesioniste, fara deterioararea relatiilor dintre creditori si debitori. Echipa noastra este formata din profesionisti din domeniul juridic, cel al managementului proiectelor, al finantelor si fiscalitatii. www.asrecover.ro Serviciile pe care le oferim sunt urmatoarele: • Colectare - reprezinta procesul de recuperare pe cale amiabila a unor debite a caror plata este intarziata in mod repetat. Oferta se va face astfel, pe baza unei selectii, efectuate de dumneavoastra, asupra conturilor delicvente. In vederea conceperii unei oferte, vom necesita un raport care sa conntina urmatoarele informatii: o debitor (optional) o nr. factura o data emiterii si data scadenta o valoarea debitului • Externalizare - AS Credit Recover preia spre rezolvare toate debitele*, unde onorarea platilor a fost amanata, depasindu-se astfel perioada de intarziere, considerata "naturala" de catre clientii nostri. O oferta concreta pentru acest serviciu, va vom putea inainta in urma analizarii unui ageing report. Studierea acestui raport este necesara pentru a estima potentialul acestui parteneriat. De asemenea, in vederea elaborarii acestei oferte, va rugam sa ne comunicati la cate zile de la scadenta, s-ar dovedi eficient pentru dumneavoastra, sa ne incredintati debitele. (* Exceptie fac debitele pentru care exista o garantie sau sunt acoperite cu instrumente de plata la termen) Va putem asigura ca Externalizarea este forma cea mai avantajoasa de colaborare pentru ambele parti, deoarece presupune costurile cele mai scazute. Variatia procentului este generata de marimea intervalului dintre data scadentei si data predarii catre AS Credit Recover, marimea bazei de colectare, vechimea debitului si numarul de cazuri incredintate spre colectare. Specialistii nostrii se adapteaza permanent fiecarui client in parte, in vederea solutionarii pe cale amiabila a diferentelor financiare, astfel incat sa se asigure mentinerea bunelor relatii si parteneriatelor comerciale ale clientului nostrum cu debitorii care au intarziat obligatia de plata. Profesionalismul, flexibilitatea, si pregatirea continua a specialistilor nostrii in recuperari/colectari creante, debite,datorii ofera o gama variata de solutii, care aplicate cu o maxima eficienta, indifferent de tipul companiei, de la cele mici si mijlocii, la marile companii, toate converg la protejarea clientului nostru. Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra. In speranta unei colaborari fructuase, va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaAS CREDIT RECOVER CONSULTING
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online