Informatii articole

ARTICOLE

 

PROVINO, primul festival de vin, arta si gastronomie din Transilvania


PROVINO, primul festival de vin, arta si gastronomie din TransilvaniaCategorie : Articole > Stil de viata
publicat pe : 01.02.2012

Festivalul PROVINO - Vin, Arta, Gastronomie isi deschide portile pe 15 martie, la Cluj-Napoca, in incinta Grand Hotel Napoca. Pana pe 18 martie inclusiv, PROVINO ofera publicului o serie de evenimente cu grad sporit de interactivitate.

 

Ce pregatesc organizatorii pentru specialistii din industria ospitalitatii?

 

Prima zi PROVINO, 15 martie, va fi o zi cu circuit inchis, dedicata exclusiv HoReCa-rilor din zona de Nord-Vest a Romaniei. Sunt asteptati aproximativ 1.000 de manageri de restaurante, hoteluri, pensiuni si cafenele, oficialitati, impreuna cu reprezentanti ai mass-media de specialitate.

 

Special pentru invitatii HoReCa, organizatorii festivalului au pregatit si cursuri personalizate la Scoala Vinului, coordonate de membri ai Organizatiei Somelierilor din Romania 2011 si ai Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania. Prin aceste sesiuni, reprezentantii HoReCa vor invata sa aprecieze un vin bun intr-un mod profesionist, dar si tehnici de servire si asociere a vinului cu mancarea. Cursurile se vor derula pe durata a 6 ore iar fiecare cursant va primi o diploma de participare.

 

Pe 15 martie, in cadrul festivalului PROVINO, Vinul.ro si Organizatia Somelierilor din Romania 2011 organizeaza un concurs de vinuri romanesti. Competitia consta intr-o serie de degustari in orb, anonimatul tuturor probelor de vin fiind garantat. Comisiile de jurizare, formate din editorii Vinul.Ro si din membri ai OSR 2011, vor face publice rezultatele concursului in aceeasi zi. Scopul principal al acestui „wine challenge" este de a oferi producatorilor un sprijin important in vanzarea vinurilor de calitate, in urma unor jurizari profesionale independente.

 

Prima zi a festivalului se va incheia cu o seara high - class Art, Wine & Gastronomy, ce ofera invitatilor din segmentul HoReCa prilejul de a interactiona intr-un cadru rafinat cu producatorii din industria vinului si industria conexa acesteia, in compania  muzicii bune si a vinurilor de exceptie. In programul serii sunt incluse show-uri gastronomice live sustinute de maestri bucatari, care, impreuna cu somelierii, vor asocia vinurile propuse spre degustare cu mancaruri alese.

 

Organizatorii PROVINO pregatesc impreuna cu partenerii de eveniment momente speciale in cadrul Festivalului PROVINO: concursuri de gatit si show-uri gastronomice live, concursuri online pentru publicul larg si pentru specialistii in domeniu. Urmariti-ne pe site-ul oficial al evenimentului, www.cluj.provino, pe pagina de Facebook si pe site-urile partenerilor: Vinul.ro, Millesime, Good Food, Food&Bar si Horeca!

 

Programul Festivalului PROVINO: 15 martie: Program de vizitare exclusiv pentru publicul HoReCa, 15.00 - 22.00 | Program de vizitare pentru publicul larg: 16 - 17 martie: 11.00 - 19.00 | 18 martie:  11.00 - 16.00.

 

Madalina Ciulin
Asistent proiect
Tel: 0374 326 047


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book De ce sa-ti faci cumparaturile la Food Mall
book Cadouri pentru Botez
book 5 cocktailuri pe baza de sampanie, perfecte pentru zilele festive
book Rujuri mate pentru diferite ocazii. Iata cum sa le porti corect!
book Cum sa-ti organizezi mai bine articolele de papetarie de la birou
book Istoria bong-ului si principalele sale componente
book Ce este creatina monohidrata si cum ajuta in procesul de dezvoltare sanatoasa a musculaturii
book Mai este încă nevoie de cutii postale?
book Ce avantaje iti ofera cea mai buna oferta de angajari in videochat din Bucuresti
book Vrei sa castigi mai mult? Oferta de angajari in videochat din Bucuresti e ceea ce cauti!
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online