Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noutatile de gama BMW pentru primavara 2013


Noutatile de gama BMW pentru primavara 2013Categorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 01.03.2013

Cu începere din primăvara anului 2013, BMW va oferi clienţilor o gamă de modele şi mai diversă - totul datorită variantelor suplimentare de motoare şi sisteme de transmisie, gamei extinse de echipamente şi noilor dotări atractive BMW ConnectedDrive. Selecţia de motoare pe benzină disponibile pentru BMW Seria 3 Touring va începe cu noua versiune entry-level BMW 316i Touring, care dezvoltă 100 kW/136 CP, şi se încheie cu cea mai sportivă alternativă, BMW 335i Touring (225 kW/306 CP), şi el disponibil în premieră pe noul model. Portofoliul de motoare va fi extins şi cu două variante diesel, printre care se va număra şi BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring. Din primăvara acestui an, clienţii vor avea şi posibilitatea de a comanda nou BMW Seria 3 Touring cu sistem inteligent de tracţiune integrală; iniţial, cinci versiuni ale modelului vor dispune de xDrive. Prin aceasta, BMW îşi continuă ofensiva în domeniul tracţiunii integrale; în total, alte şase variante xDrive vor fi adăugate gamei BMW Seria 3, în timp ce BMW Seria 6 va dispune de alte patru modele cu tracţiune integrală. Totodată, acum va creşte şi numărul de modele care vor îndeplini standard normele EU6 privind emisiile - reguli care vor deveni obligatorii în septembrie 2014. Încadrarea în această clasă de emisii este echivalentă cu o taxă pentru timbrul de mediu zero.

 

De asemenea, noua generaţie a sistemului de navigaţie Professional va fi disponibilă ca opţiune pentru toate variantele BMW Seria 6, BMW X3 şi BMW Seria 1 în versiune hatchback cu cinci, respectiv cu trei uşi.

 

Noul BMW Seria 3 Touring: patru variante suplimentare de motorizări, printre care şi BMW 320d EfficientDynamics Edition.

 

Două motoare noi pe benzină şi tot atâtea versiuni diesel vor extinde şi mai mult gama de motorizări a noului BMW Seria 3 Touring - totul cu începere din primăvara 2013. De exemplu, noul BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring oferă cea mai impresionantă combinaţie între plăcerea condusului şi economia de combustibil. Puterea provine de la motorul diesel cu patru cilindri, care dezvoltă 120 kW/163 CP. Eficienţa motorului şi tehnologia EfficientDynamics (disponibilă standard la gama BMW Seria 3) sunt completate de atribute pentru eficienţă, printre care şi aerodinamica optimizată. BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring este disponibil cu transmisie manuală cu şase trepte sau cu una automată cu opt rapoarte - indiferent de versiunea de cutie de viteze, consumul mediu este de 4,3 l/100 km în ciclul de testare EU, iar nivelul emisiilor CO2 este de 112 g/km. Eficienţa excepţională este acompaniată de calităţi sportive pe care clienţii le aşteaptă din partea unui model BMW. BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring sprintează (0-100 km/h) în doar 8,3 secunde (transmisie automată: 8,2 secunde).

 

A doua variantă diesel nouă din gamă este BMW 325d Touring. Motorul diesel cu patru cilindri, echipat cu tehnologia BMW TwinPower Turbo cu sistem de supraalimentare în două etape, dezvoltă 160 kW/218 CP şi produce un cuplu maxim de 450 Nm. BMW 325d Touring sprintează de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde, în timp ce consumul mediu mixt (ciclu EU) este de 5,1 l/100 km (emisii CO2: 134 g/km). Această variantă suplimentară de motor va fi disponibilă simultan şi pentru noul BMW 325d Sedan.

 

Ca nou model entry-level pe benzină, BMW 316i Touring este propulsat de un motor de 1,6 litri, cu patru cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi dezvoltă 100 kW/136 CP. Agregatul este combinat standard cu o transmisie manuală cu şase trepte, dar opţional este disponibilă şi o versiune automată cu opt rapoarte. BMW 316i Touring accelerează de la 0 la 100 km/h în 9,4 secunde (transmisie automată: 9,3 secunde). Consumul mediu mixt de combustibil (ciclu de testare EU) este de 5,9 l/100 km (transmisie manuală), respectiv de 6,2 l/100 km (transmisie automată). Nivelul emisiilor CO2 variază între 138 şi 143 g/km, în funcţie de tipul de pneuri cu care este echipat automobilul.

 

Cea mai sportivă variantă BMW Seria 3 Touring este BMW 335i Touring, echipat cu vârful gamei de motorizări - motorul cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo -, care dezvoltă 225 kW/306 CP. Ce ar mai trebui spus când sprintul 0-100 km/h este realizat în 5,5 secunde - doar 5,2 secunde în combinaţie cu transmisia automată cu opt trepte. Vivacitatea deosebită a versiunii Touring este şi mai impresionantă dacă ne uităm la consumul mediu mixt, 8,1 l/100 km (transmisie automată: 7,6 l/100 km), şi la nivelul emisiilor CO2: 189 g/km (transmisie automată: 177 g/km).

 

Ofensiva BMW xDrive: cinci variante ale noului BMW Seria 3 Touring dispun de sistemul inteligent de tracţiune integrală.

 

Încă de la lansare, BMW 335i Touring poate fi comandat cu BMW xDrive. Această variantă a modelului dispune în echiparea standard de transmisie automată cu opt trepte şi va debuta alături de alte patru modele noi BMW Seria 3 Touring care beneficiază de sistemul inteligent de tracţiune integrală. De exemplu, BMW 320i xDrive Touring (135 kW/184 CP) şi BMW 328i xDrive Touring (180 kW/245 CP) - modele cu motorizare pe benzină, cu patru cilindri - şi BMW 320d xDrive Touring (135 kW/184 CP), echipat cu motor diesel cu patru cilindri, au lansarea prevăzută pentru această primăvară. Standard, toate trei dispun de transmisie manuală cu şase trepte, iar opţional se poate comanda cutia de viteze automată cu opt rapoarte. O altă noutate în gama de modele cu tracţiune integrală este lansarea BMW 330d xDrive ca versiune Touring şi Sedan. Aici, sistemul xDrive este combinat cu un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie (190 kW/258 CP) şi cu transmisia automată cu opt trepte.

 

Datorită celor patru modele noi BMW Seria 6 cu xDrive, totalul în gama BMW ajunge la 74 de modele.

 

În primăvara acestui an se va mări şi numărul reprezentanţilor cu tracţiune integrală din gama BMW Seria 6. Noile apariţii sunt BMW 640i xDrive Cabriolet, BMW 640i xDrive Coupé şi BMW 640i xDrive Gran Coupé - toate propulsate de un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă o putere maximă de 235 kW/320 hp - şi BMW 640d xDrive Gran Coupé, al cărui agregat diesel cu şase cilindri dispuşi în linie oferă o putere maximă de 230 kW/313 CP. Noile apariţii cu tracţiune integrală din gama BMW Seria 6 sunt echipate standard cu transmisie automată cu opt trepte.

BMW xDrive îmbunătăţeşte tracţiunea, stabilitatea direcţională şi performanţele dinamice în viraje printr-o variaţie electronică a distribuţiei puterii motorului între puntea faţă şi cea spate. De altfel, din primăvara anului 2013, numărul total al modelelor BMW care beneficiază de acest sistem va ajunge la 74. Portofoliul modelelor cu xDrive începe cu modelul compact BMW Seria 1 sau modelele BMW X şi se încheie cu sedanul de lux BMW Seria 7.

 

Emisii optimizate: 35 de modele BMW îndeplinesc deja standard normele EU6.

Tot în primăvara anului 2013 este prevăzut să crească şi numărul de modele BMW care îndeplinesc standard normele EU6. În versiuni cu cinci sau cu trei uşi, modelele BMW 114i, BMW 116i şi BMW 118i respectă acest standard, care va intra în vigoare în 2014. În gama BMW Seria 3, BMW 316i, BMW 320i xDrive şi BMW 328i xDrive îndeplinesc această normă - ca variante Touring. BMW X3 xDrive20i şi BMW X3 xDrive28i, precum şi roadsterele BMW Z4 sDrive18i, BMW Z4 sDrive20i şi BMW Z4 sDrive28i vor fi disponibile, tot din primăvara 2013, în echipare conform normelor EU6. Astfel, numărul total de modele BMW care îndeplinesc standardul Euro 6 va ajunge la 35.

 

Noul BMW Z4, gata de lansare: şi mai mult farmec şi personalitate pentru roadster.

Prin dotări exterioare, detalii rafinate din interior, un nou pachet de echipamente şi o nouă variantă de motorizare entry-level, BMW Z4 este pregătit pentru o lansare pe piaţă care să fie şi mai atractivă, cu tehnologii de ultimă oră. Sunt disponibile trei culori noi pentru caroserie, precum şi noul pachet Design Pure Traction. La interior, tonurile de negru şi portocaliu realizează un contrast coloristic extrem de antrenant.

Alte opţiuni de personalizare sunt reprezentate de noile jante din aliaj - 17, respectiv 18 ţoli -, dar şi de pachetul opţional M Sport. Rolul de viitor model entry-level este interpretat de BMW Z4 sDrive18i, propulsat de un motor de 2,0 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, care dezvoltă 115 kW/156 CP. Acest motor poate fi comandat şi cu o transmisie automată cu opt trepte.

 

De ultimă generaţie, sistemul de navigaţie Professional este disponibil acum şi pentru BMW Seria 6, BMW X3 şi noul BMW Seria 1.

Cea mai nouă generaţie a sistemului de navigaţie Professional operează mai rapid datorită procesorului foarte puternic, oferă funcţii suplimentare de afişare a traseului şi impresionează imediat prin graficele tridimensionale, de înaltă rezoluţie, pentru toate meniurile. Nivelul aşteptat de plăcere a condusului poate fi experimentat, cu începe din primăvara 2013, la toate modele BMW Seria 6, la noul BMW Seria 1 şi la BMW X3. Pentru a găzdui colecţia personală de muzică a conducătorului, hard discul sistemului de navigaţie Professional a fost extins la 20 GB.

Cea mai nouă generaţie a sistemului de navigaţie Professional iese în evidenţă şi prin uşurinţa de utilizare. Bara de funcţii direct selectabile poate fi utilizată pentru schimbarea rapidă între două moduri de vizualizare a hărţii. În plus, posibilitatea de împărţire a ecranului permite conducătorului să vizualizeze în paralel o serie de informaţii, precum ghidarea în intersecţii sau informaţiile oferite de computerul de bord. Facilitatea de afişare a modelul urban 3D a fost extinsă şi oferă o imagine realistă şi în perspectivă a drumurilor şi a caselor - totul prin intermediul computerului de bord -, ceea ce ajută conducătorii să se orienteze şi mai bine, identificând principalele repere.

Din primăvara 2013, modelele BMW Seria 6 vor dispune şi de opţiunea unei afişări multifuncţionale a instrumentelor. Acest ecran liber programabil primeşte indicaţii de la modul Driving Experience Control care a fost selectat. Pe monitor, informaţia este diferenţiată clar prin intermediul diferitelor grafice şi culori. În modul COMFORT, afişajul cu tehnologie black panel prezintă o imagine clasică cu patru cadrane. În modul ECO PRO, turometrul se transformă într-un afişaj EfficientDynamics, care indică eficienţa conducătorului de-a lungul călătoriei. În modul SPORT, vitezometrul prezintă viteza în formă digitală printr-o valoare mare, poziţionată central, în timp ce treapta selectată este afişată în mijlocul turometrului.

Din primăvara 2013, noul BMW Head-Up Display îşi va uni forţele cu funcţiile ConnectedDrive disponibile pentru BMW X3. Cea mai recentă generaţie a sistemului, care proiectează informaţii relevante pe parbriz în câmpul vizual al conducătorului, utilizează un întreg spectru de culori pentru afişarea graficelor şi simbolurilor, ceea ce face ca semnele de circulaţie - de exemplu - să fie descrise foarte realist. Noul BMW Head-Up Display este disponibil pentru BMW X3 în combinaţie cu o altă dotare, panoul de instrumente cu funcţii extinse.

 

BMW Group

Datorită mărcilor BMW, MINI, Motociclete Husqvarna şi Rolls-Royce, BMW Group este unul dintre cei mai de succes constructori de automobile şi motociclete la nivel mondial. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 29 de locaţii de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2012, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,85 milioane de automobile şi peste 117.000 motociclete. Profitul brut pentru anul fiscal 2011 a fost de 7,38 miliarde de euro, iar veniturile au atins pragul de 68,82 miliarde de euro. La 31 decembrie 2011, BMW Group dispunea de o forţă de muncă ce se apropia de 100.000 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale. Ca urmare a eforturilor sale, BMW Group a fost desemnat - de-a lungul ultimilor opt ani - lider al industriei în Dow Jones Sustainability Indexes.

 

www.bmwgroup.com; www.bmw.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
book Reparatii cutii automate - garantia executiei corecte
book Reparatii cutii automate - service recomandat ca fiind cel mai bun in domeniu
book Transfer aeroport - servicii memorabile
book Tractari auto Bacau - servicii rapide si eficiente
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online