Informatii articole

ARTICOLE

 

Noile tehnologii si inovatii "in actiune" la BIFE-SIM 2014


Noile tehnologii si inovatii  "in actiune" la BIFE-SIM 2014Categorie : Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
publicat pe : 20.08.2014

Expozitia industriei mobilei organizata in anul 2014, sub genericul BIFE-SIM reuneste la complexul expozitional ROMEXPO numeroase firme, din tara si de peste hotare, care doresc sa aduca bucuria in sufletul tuturor vizitatorilor, prin oferta de mobila, produse finite din lemn , decoratiuni si alte mteriale complementare, precum si prin noile tehnologii de fabricatie regasite in  instalatiile , utilajele,  echipamentele si accesoriile  expuse, fara de care nu se putea realiza nici un progres.

 

Aflat in crestere cu aproximativ 10% fata de editia precedenta, BIFE-SIM 2014 promite o oferta reinnoita si imbunatatita de produse la preturi speciale. In fata publicului roman si strain, targul se va contura ca o experienta noua, menita  sa largeasca orizontul vizitatorului interesat de produse de mobilier de calitate si de un design contemporan.

 

Calitatea, noutatea şi originalitatea produselor sunt caracteristicile -cheie ale producatorilor de mobila pentru a deveni , mai competitivi in viitor. Cei interesati pot afla de la specialisti cum trebuie sa arate modelul placut - ales, in ambientul personalizat de acasa. Vizitatorii vor avea acces gratuit la o serie de evenimente si programe organizate in  cadrul complexului expozitional in perioada desfasurarii BIFE-SIM. Astfel, in paralel cu activitatile destinate targului se va desfasura Forumul BIFE-SIM, marea intalnire a celor care lucreaza in cadrul industriei mobilei.

 

Conferinta va supune spre dezbatere cele mai stringente probleme din domeniu, precum « Codul Silvic » si aspecte legate de « finantarea europeana in industria mobilei », dar si alte subiecte de interes.

Punctul de atractie pentru studentii facultatilor de arte si a facultatilor de specialitate din industria lemnului este organizat si in acest an de catre Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania la BIFE-SIM 2014, anume Concursul National de Design de Mobilier. Concursul reprezinta un act de concepere si de realizare a produselor de-a lungul timpului, tinand seama de evolutiile si inovatiile din domeniile : materialelor, tehnologiilor si procedeelor industriale noi.

 

Toti concurentii care si-au inscris proiectele in prima etapa a concursului sunt  asteptati in cea de a doua etapa a concursului - « Produs realizat »-, etapa in care participantii au la dispozitie cca. 3 luni sa realizeze produsele de mobilier propuse. Produsele vor fi expuse in cadrul targului international de mobila, echipamente si accesorii, BIFE-SIM, intr-un stand anume pregatit, in perioada 10-14 septembrie 2014. Tot atunci vor fi alesi si premiati in cadru festiv, castigatorii celei de a doua etape a Concursului de Design.

 

Tot in cadrul BIFE-SIM va avea loc o noua editie a Conferintei de Design. Dupa "Design, Concept of Living" si "Design is pure lust" organizatorii sunt pregatiti sa prezinte publicului o noua fata a Conferintei de Design, sub titlul "Life in Design". Abordand un concept nou, menit sa intregeasca experienta participarii la eveniment, conferinta "Life in Design" va depasi sfera clasica a design-ului de mobilier, valorificand implicarile acestuia in toate aspectele vietii.

Astfel, pe 11 si 12 septembrie in Sala Iorga din Pavilionul C6 speakeri de renume vor schita design-ul in materie de grafica, media, mobilier, produs, afaceri, decoratiuni si multe altele.

 

Urmand principiul conform caruia "design" este in tot ceea ce ne inconjoara, toti cei din jurul nostru sunt arhitectii, respectiv designerii propriilor vieti sau alor noastre, prima zi de conferinta - 11 septembrie - va reuni invitati din domenii diverse (grafica, publicitate, arte, media etc.) care vor adapta definitia design-ului pentru fiecare dintre ariile pe care le reprezinta sub titlul "It's all about design".

Pentru cea de a doua zi, 12 septembrie, speakerii vor detalia tema "Design your home and world", discutiile fiind orientate inspre domeniul design-ului de mobilier, de produs, industrial si catre arhitectura.

 

BIFE-SIM 2014 este organizat de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo.

Pentru mai multe detalii accesati : www.bife-sim.ro.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum alegi o usa de intrare in apartament
book De ce sa alegi usi din lemn in Bucuresti
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Traverse de cale ferată / wooden railway sleepers
book Pamirco – prezentare servicii
book Usile pentru apartament
book Cea mai simpla metoda prin care poti sa ii dai alta fata unei pardoseli vechi, din beton
book De ce sa asortam usile cu mobile pentru bucatarie sau living?
book Motive sa alegi o usa din lemn moderna
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online