Informatii articole

ARTICOLE

 

Promovarea POS Mediu in 2010 costa 1,1 mil. de lei, se personalizeaza sepcute, mape si altele


Promovarea POS Mediu in 2010 costa 1,1 mil. de lei, se personalizeaza sepcute, mape si alteleCategorie : Articole > Media, publicitate
publicat pe : 16.06.2010

Promovarea in 2010 a POS Mediu costa 1, 1 milioane de lei, bani care vor fi alocati pentru achizitia de ghiduri, brosuri, pliante, mape, calendare, sepcute, stegulete de hartie.

 

Suma de 1.107.700 de lei (fara TVA) reprezinta valoarea estimata de Ministerul Mediului pentru achizionarea de materiale promotionale personalizate pentru programul POS Mediu, potrivit unui anunt de licitatie, publicat pe www.e-licitatie.ro.

 

Prin contractul care se va incheia cu firma castigatoare a licitatiei se urmareste asigurarea necesarului de materiale de informare si publicitate pentru evenimentele specifice POS Mediu, care se vor derula in cursul anului 2010, se arata in caietul de sarcini.

 

Banii vor fi investiti pentru realizarea de ghiduri ale solicitantului pentru Axa Prioritara 4, de brosuri, pliante si afise, dar si a 61.200 de carti de vizita.

 

Vor mai fi realizate cate 1.700 de mape, bloc-notes-uri, calendare de birou, memory stick-uri, umbrele, mouse-pad-uri, cuburi magic, pixuri, genti, suporturi creioane, magneti si brelocuri.

 

Promovarea POS Mediu se va face prin cate noua bannere si roll-up-uri, dar si cu 144 de stegulete de hartie, etichete autocolante. Contractul se va derula pe o perioada de sapte luni incepand de la data atribuirii sale.

 

Sursa de finantare provine de la bugetul de stat, urmand ca 75% din totalul cheltuielilor eligibile sa fie rambursate din FEDR prin Axa Prioritara 6 "Asistenta Tehnica" din POS Mediu, potrivit caietului de sarcini.

 

Participantii la licitatie trebuie sa indeplineasca mai multe conditii de bonitate financiara, valoarea minima impusa pentru cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani trebuind sa fie cel putin egala cu valoarea estimata a contractului, respectiv 265.000 de euro.

 

Ofertantul trebuie sa demonstreze experienta intr-un contract similar si in acest sens sa prezinte minim un contract similar a carui valoare sa fie de minim 200.000 de euro sau doua contracte de natura similara (materiale/produse promotionale personalizate) in valoare de cel putin 100.000 euro fiecare.

 

Oferta castigatoare va fi desemnata in functie de criteriului celui mai mic pret. Ofertele se primesc pana in 26 iulie, la ora 16.00, acestea urmand sa fie deschise in 11 august, ora 18.00.

 

Programul Operational Sectorial "Mediu", elaborat de Ministerul Mediului si Padurilor, in calitate de Autoritate de Management pentru POS Mediu (AM POS Mediu), este documentul care stabileste strategia de alocare a fondurilor europene pentru sectorul de mediu, in Romania, in perioada 2007-2013.

 

Echipa Promoafaceri.com

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum razbesti pe piața din ce în ce mai aglomerata din online?
book Canapele extensibile si coltare pe site-ul de mobila si decoratiuni Decostores
book Fotograf profesionist pentru nunta
book Peste 150 de geci barbati Ralph Lauren originale pe ShopAlert
book Decostores va ofera mobila si biblioteci living vintage
book 5000 de carti la pret redus la Libris
book Un nou site de anunturi gratuite: tocma.ro
book In caz de probleme, sunati un Ghost Writer
book Cum alegi presa de calitate?
book Invitatiile pentru botez, cheia catre un eveniment de succes
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online