Informatii comunicate

COMUNICATE

 

EUROPAfest Tour 2012 - PROMS Music Crossover


EUROPAfest Tour 2012 - PROMS Music CrossoverCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 26.06.2012

De mai bine de 10 ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzica buna este invitat sa se bucure de evenimente de calitate. Din vara si pana la sfarsitul toamnei EUROPAfest Tour propune o serie de productii variate intr-o ambianta potrivita cu vacanta, dar si cu tumultul marilor orase. Anul acesta, in perioada iulie-noiembrie, in cadrul EUROPAfest Tour vor avea loc concerte de jazz si blues cu trupe de exceptie din Europa, Prize-winners Tour, summer academy, workshopuri si master-classes.

 

Primul eveniment din cadrul EUROPAfest Tour este o productie inedita, care combina jazz-ul cu muzica clasica, PROMS Music Crossover - East-West Connections, cu concerte in perioada 26-30.06.2012 in Romania si Rep. Moldova.

 

Definit ca eveniment - concert, PROMS Music Crossover prezinta un concept muzical nou, un melanj intre artisti de jazz si muzica clasica, ce reinterpretează intr-o maniera rafinata, intr-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul international de jazz, pop, blues.

 

Grupul PROMS include muzicieni de top, din diferite tari, laureati a prestigioase festivaluri internationale, care dau consistenta, autenticitate si savoare fiecarui eveniment. Din tara sau de pe intreg continentul european, artistii evenimentului se bucura de recunoastere in lumea muzicala.

 

Conceptul PROMS este cunoscut in lume in principal datorita BBC PROMS, eveniment cu traditie in Marea Britanie, realizat pentru prima data la Londra in 10 august 1895. Ideea acestui eveniment a pornit de la dorinta organizatorilor de a atrage un public cat mai larg catre muzica clasica, prin prezentarea unor lucrari cunoscute intr-o forma mai accesibila, desprinsa de formalitati, de tipul concert-promenada. Ideea s-a bucurat de succes, astfel incat astazi, cea mai cunoscuta manifestare a conceptului PROMS este o imbinare intre pop si muzica clasica, asa-numitul pop-simfonic, care atrage mii de fani din intreaga lume.

 

Promitand spectacole pline de culoare si diversitate, evolutii live dintre cele mai interesante si energice, conceptul PROMS Music Crossover este primit cu bratele deschise de catre publicul european de pretudindeni, pasionat al muzicii, indiferent de varsta, educatie sau preferinte muzicale.

 

Concertele ce au loc sub amprenta brandului PROMS se bucura de succes oriunde sunt prezentate. In turneele 2009-2011 au avut loc peste 40 concerte in 9 tari: Franta, Austria, Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Germania, Moldova si Romania, in fata unui public intodeauna entuziast, ce a umplut pana la refuz spatiile de concerte, imbracand cu ropote de aplauze si bis-uri la scena deschisa evolutia muzicienilor, interpretarile de virtuozitate, pline de rafinament si repertoriul surprinzator.

 

Informatii suplimentare:

0740.759.566 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online