Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Actavis lanseaza Irprestan pe piata din Romania


Actavis lanseaza Irprestan pe piata din RomaniaCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 05.04.2011

Compania Actavis, numarul patru mondial in industria farmaceuticelor generice si unul dintre liderii producatorilor locali din domeniu, lanseaza Irprestan (irbesartan) pe piata din Romania.

 

Irprestan este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale si al afectiunilor renale prezente la pacientii cu diabet zaharat de tip II, ca parte a unei scheme antihipertensive. Produsul este prezent in portofoliul Actavis sub forma de comprimate filmate cu concentratia de 150 mg si 300 mg. Irprestan este produs in cadrul unitatii Actavis din Islanda, singura fabrica din lume care foloseste integral combustibil termal.

 

Irprestan este varianta generica ce ofera pacientilor acelasi efect terapeutic cu cel al produsului original, fiind insa mult mai accesibil. Produsul este un medicament compensat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, aflat pe listele B si C1. Pentru molecula irbesartan, produsul Actavis Irprestan are cea mai mica valoare a coplatii suportate de pacienti.

 

Conform datelor statistice referitoare la hipertensiunea arteriala esentiala extrase din studiul SEPHAR 2005, prevalenta in randul populatiei adulte a inregistrat o valoare de 40,1%, dintre pacientii cu hipertensiune arteriala descoperiti doar 39% primind tratament specific si numai 7% dintre acestia avand valorile tensionale corectate la valorile recomandate de ghiduri.

 

Hipertensiunea arteriala netratata corespunzator reprezinta un factor de risc major pentru patologii foarte grave: accident vascular cerebral, infarct miocardic acut, insuficienta cardiaca cronica si altele, toate aceste elemente fiind raspunzatoare pentru cresterea semnificativa a morbi-mortalitatii, cresterea suferintei si a riscului de handicap al pacientilor, precum si pentru cresterea cheltuielilor de spitalizare si tratament. De aceea, abordarea corecta a hipertensiunii arteriale esentiale este o prioritate la nivel mondial, cu atat mai mult cu cat cazurile corect tratate sunt inca prea putine.

 

In prezent, portofoliul Actavis in Romania cuprinde medicamente care se adreseaza principalelor clase terapeutice: sistem cardiovascular, sistem nervos central, antiinfectioase, sistem digestiv, si o gama in crestere de OTC-uri (medicamente eliberate fara prescriptie). Portofoliul de produse oncologice cuprinde 26 produse proprii si 5 produse dezvoltate in cooperare cu partenerii nostri. Pentru anul 2011, Compania Actavis si-a propus sa lanseze un numar de 14 produse pe piata din Romania, vizand toate ariile terapeutice relevante: sistem cardiovascular, sistem nervos central, antiinfectioase, dar are in plan si revitalizarea unor produse aflate in aria OTC-urilor.

 

Pe plan mondial, Grupul Actavis detine in prezent unul dintre cele mai extinse portofolii de produse generice numarand peste 850 de produse aflate pe piata. De asemenea, Compania are in jur de 350 de produse aflate in proces de dezvoltare si inregistrare. Produsele Actavis sunt inregistrate in peste 60 de tari ale lumii.

 

 

Pentru informatii suplimentare

Ana Maria Draganica

Manager Comunicare Actavis Romania

Tel: (+40) 751 12 00 33

E-mail: adraganica@actavis.com

Web-site: www.actavis.com.ro

 

 

Despre Actavis in Romania

 

Grupul Actavis este reprezentat in Romania de doua unitati: Actavis Sales/Marketing (responsabila cu partea de comercializare si promovare a produselor din portofoliul Actavis pe piata din Romania) si Sindan Pharma/Actavis Operations - unitatea de productie pentru medicamente oncologice, responsabila si pentru exportul acestora spre pietele externe.

 

In prezent, cele doua companii numara peste 380 de angajati in Romania, din care aproximativ 30% reprezinta forta de vanzari.


Actavis Romania a obtinut pana in prezent peste 385 de aprobari pentru distributia de medicamente oncologice in peste 50 de tari, precum: Statele Unite, Marea Britanie, Statele membre ale Uniunii Europene, Elvetia, Serbia, Kosovo, Irlanda, Moldova, Rusia, Ucraina, Macedonia, Muntenegru, Bosnia-Hertegovina, Japonia, Africa de Sud, Australia, Iran si altele.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la activitatea Actavis in Romania va rugam sa vizitati website-ul Companiei la adresa: www.actavis.com.ro.Despre Grupul Actavis

Actavis este a patra companie internationala lider specializata in dezvoltarea, productia si comercializarea farmaceuticelor generice. Compania dezvolta operatiuni in 40 de tari si numara peste 10.000 de angajati. Cu o capacitate globala de productie de peste 24 de miliarde de comprimate, Compania detine 14 facilitati de productie cu certificare internationala in Europa, Statele Unite si Asia. In anul 2010, Grupul Actavis a lansat pe piata 719 produse.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online