Informatii comunicate

COMUNICATE

 

"check my machine" – videoclip unde noul BMW Seria 1 este protagonistul, iar uzina BMW de la Regensburg a fost scena


"check my machine" – videoclip unde noul BMW Seria 1 este protagonistul, iar uzina BMW de la Regensburg a fost scenaCategorie : Comunicate > Auto, Transport
publicat pe : 09.08.2011

Noua generaţie BMW Seria 1 se pregăteşte de debut. Unul dintre proiectele de promovare a noului model este un proiect muzical cu videoclip orientat către un grup ţintă foarte tânăr şi activ. Noul BMW Seria 1 este protagonistul, iar uzina BMW de la Regensburg este scena desfăşurării acestui proiect inovativ pentru care muzica a fost realizată exclusiv din sunete produse de noul model.

 

"Procesul producerii unui automobil este unul foarte atractiv, care a fost filmat de nenumărate ori. În calitatea sa de companie inovatoare, BMW Group vrea să arate că fabricarea unui automobil poate fi prezentată într-un mod cu totul diferit - fără ca latura autentică a proceselor să fie pierdută în vreun fel", a declarat Bill McAndrews, director al strategiei de comunicare, Corporate Communications, în cadrul BMW Group.

 

"check my machine" este un proiect de film care a fost creat în urma unei colaborări strânse între departamentul Electronic Media din cadrul BMW Group şi artiştii din München Jonas Imbery (Gomma Records) şi Mirko Borsche (Bureau mirko borsche). Brainstormclub şi Eyetrip au fost responsabile pentru producţie.

 

Coloana sonoră, compusă de Jonas Imbery, poate fi utilizată şi în cele mai populare cluburi de pe mapamond. În România videoclipul a fost difuzat pentru prima dată duminică, 7 august, în cadrul emisiunii Club Zone de pe postul Music Channel. Emisiunea va difuzată în reluare joi, 11 august, de la ora 00:00 am.

 

 

"Latura interesantă a proiectului a fost dezvoltarea unei compoziţii viabile, independente, uşor de recunoscut, în care să fie utilizate sunete produse de automobile, precum cele de la avarii, vocea GPS, închidere, centurile de siguranţă, uşi, alarmă, pentru a numi doar câteva. Soluţia vizuală de la final arată cu claritate că elementele de percuţie, precum sintetizatorul de bass, vocile şi melodiile, sunt produse chiar de automobil," a declarat Mirko Borsche. "Am vrut să impunem un nou standard, pentru a crea un limbaj vizual unic şi pentru a ne evidenţia de aspectul unui film clasic de imagine. Obiectivul a fost ca filmul să devină o realizare independentă, provocatoare din punct de vedere artistic".

 

"Diferite resurse de design vizual au fost utilizate pentru a transforma mediul tehnic al halelor de producţie într-o lume plină de emoţie. Pentru a separa maşinile şi roboţii de restul zonei, am lucrat cu accente selective, orientând cu atenţie luminile şi reflexiile încorporate prin cristale", a explicat Daniel Falk de la Eyetrip.

 

BMW Group România

3rd Floor, Building B
Baneasa Business and Technology Park
42-44 Bucharest-Ploiesti Str.
Bucharest 1
Mob: +4 0723 720 719
Phone: +4 021 304 1565
www.BMW.ro
www.MINI.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Inchirieri microbuze - tot ce trebuie sa stii
book Inchirieri automobile – noile oferte
book Inchirieri auto in Bucuresti – masini noi in flota Five
book Inchirieri auto – Oferta pentru toamna 2019
book Transport autocar - eficientizare si reusita sigura
book Inchirieri microbuze - o alegere inspirata alaturi de o firma de renume
book Automatic Gearbox sau puncte forte in domeniul reparatii cutii automate
book 5 argumente pentru care sa alegi Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate
book Reparatii cutii automate - calitate reprezentativa pentru un service de elita
book Tractari auto Bacau - firma experimentata orientata catre clienti
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online