Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Accesibilizati libertatea! Gala Persoanelor cu Dizabilitati – la a treia editie


Accesibilizati libertatea! Gala Persoanelor cu Dizabilitati – la a treia editieCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 10.10.2012

« Începând de azi, 10 octombrie și până în data de 10 noiembrie 2012, se deschide oficial perioada de înscriere a candidaturilor pentru toate cele cinci categorii din competiție. »

 

"Accesibilizați libertatea!" este îndemnul propus de cea de-a 3-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, organizată de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman.

 

Adresăm mesajul nostru tuturor celor care sunt interesați de abilitățile persoanelor cu dizabilități. Potențialul extraordinar de care dispun persoanele cu dizabilități poate să se exprime dacă societatea le iese în întâmpinare. Noi nu trebuie decât să întindem mâna. Restul fac ei. Noi punem o rampă. El sau ea poate să devină expert în fizică cuantică. Noi adaptăm programul grădiniței ca să poată participa, alături de ceilalți copii, și cel cu dizabilități. El sau ea va avea curaj apoi să se simtă cetățean. Unii dintre noi au nevoie de acces ca să fim împreună.

 

Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment anual ce ilustrează beneficiile pe care le are societatea ca urmare a integrării persoanelor cu dizabilități pe piața muncii, în învățământul de masă, în viața culturală și în politicile publice. De aceea, prezintă public povești de succes și modele de bune practici și îi pune în valoare pe cei care sprijină persoanele cu dizabilități.

 

Ediția din 2012 are loc sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene la București, iar coproducătorul evenimentului este TVR1. Evenimentul se va desfășura pe 27 noiembrie 2012 și va fi difuzat de postul public de televiziune în data de 2 decembrie 2012.

 

Competiția

La Gală se vor acorda premiile pentru competiția pe care o anunțăm aici. În ediția din acest an vor fi cinci categorii de premiere: Oameni cu desăvârșire, dedicată persoanelor cu dizabilități care au avut împliniri remarcabile în context educativ; Angajatorii abilității, pentru angajatorii de pe piața liberă a muncii care au inclus persoanele cu dizabilități în activitatea lor; Promovează abilitatea, dedicată comunicatorilor care au susținut cauza persoanelor cu dizabilități; Porți deschise - pentru instituțiile și companiile care au înțeles că accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilități nu trebuie să rămână doar pe hârtie; Școala tututor abilităților - pentru a premia eforturile unităților de învățământ de masă în integrarea persoanelor cu dizabilități.

 

Începând de azi, 10 octombrie și până în data de 10 noiembrie 2012, declarăm deschisă perioada de înscriere a candidaturilor pentru toate cele cinci categorii din competiție. Jurizarea va avea loc după data de 10 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilități și, în aceeași zi, printr-un comunicat de presă difuzat pe site-ul www.incluziune.org și către mass-media naționale și locale. Fiecare categorie va fi evaluată de un juriu separat, alcătuit din persoane care, prin activitatea și dedicarea lor, au realizări și competență în domeniile respective.

 

Urmăriți-ne pe www.incluziune.org și în toate mass-media partenere.

 

Eveniment organizat de ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman.

Coproducător: TVR1

Finanțator: CEE Trust

Parteneri media: Radio Guerilla, Adevărul, Click!, Click! pentru femei, Click! Sănătate, OK Magazine, Tango, Gazeta Sporturilor, Kamikaze, 24 FUN, IGLOO, Cariere, HRManager, Oops Media.

Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.com, Romaniapozitiva.ro, Money.ro, B365.ro, CSRMedia.ro, StartEvo.ro, TOTB.ro

Eveniment susținut de: Special Olympics România, Media Image, Sovis Print.

Mulțumim pentru ajutor și sfaturi bune pritenilor: Maria Drăghici, Electric Brother, Nor Zeatic, Laura Sgârcitu, Gabi Molotov & Molotov Cocktail, Christina Costa, Lucia, Roxana Bursuc, Diana Mihai, Bogdan Stănișor, Cosmin Dumitru, Răzvan Popescu, Școala de role AMB, ARIOT, Marta și Anca Bănescu, Bogdan Teodor Olteanu, Elena Petrica, Șerban Țigănaș, Mugur Ciumăgeanu, Simona Tache, Oana Brătilă, Daniela Tontsch, Cristinel Capus, Valentina.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online