Informatii comunicate

COMUNICATE

 

MySecret Studio, un job stabil indiferent de vremuri!

MySecret Studio, un job stabil indiferent de vremuri!Categorie: Comunicate > Stil de viata
Informație adăugată de: COSMX COMMUNICATIONS SRL
publicat: 31.08.2021

Pandemia a afectat destul de multe business-uri. Zeci de locuri de munca s-au desfiintat, unii au pus lacat pe usa din cauza lipsei de clienti. Pandemia ne-a schimbat pe toti intr-o oarecare masura; mai ales in astfel de contexte ne dam seama de importanta stabilitatii, a banilor pusi la saltea pentru zile negre, a jobului bine sau prost platit pe care il avem. Dar la MySecret Studio pandemia nu a insemnat un sfarsit, ci o readaptare. 

 

In contextul pandemiei, studioul nostru a venit in sprijinul modelelor ce si-au dorit sa lucreze de acasa, din confortul caminului. Work from home a devenit un concept mai raspandit ca oricand si in unele cazuri chiar singura varianta pentru a ne desfasura activitatea cat mai aproape de normal. Ca alternativa la a nu mai lucra deloc, work from home i-a salvat pe multi de la pierderi enorme. 

 

Ce beneficii ai daca lucrezi de acasa 

 

Sa fii model de videochat presupune sa te adaptezi cu fiecare noua conversatie pe care o ai cu un membru. Asadar, cu o constanta adaptare la noi contexte, modelele nu au intampinat dificultati in a se adapta intr-o altfel de locatie. Pentru cele care si-au exprimat dorinta de a lucra de acasa, au primit tot sprijinul de la studio. 

 

MySecret Studio a fost mereu altceva, a mizat pe ideea de unitate si de echipa. Cele care fac parte din echipa acestui studio de videochat sunt norocoase de-a dreptul! Asadar, o noua demonstratie in acest sens a fost chiar contextul pandemic. Au primit de la studio tot sprijinul necesar, de la echipament la suport pentru a-si muta provizoriu activitatea in intimitatea casei. 

 

Sa lucrezi de acasa poate fi o provocare pana la urma. Pentru ca acolo unde fetele isi petrec mare parte din timp, acolo unde isi regasesc linistea, intimitatea si confortul, devine un soi de spatiu multifunctional si iata ca pot si munci. 

 

Sa lucreze de acasa presupune desigur si beneficii, mai ales ca primesc tot sprijinul  necesar din partea studioului, de la echipament si pana la sustinerea morala. 

 

  • Evita aglomeratia traficului 

 

Drumul dus-intors poate insemna acum cateva ore salvate. Iar cum in pandemie trebuie evitata expunerea la prea multe grupuri de persoane, inevitabila in tot acest decurs al drumului pana la studio si inapoi, modelele au avut parte de intelegere din partea studioului si au putut sa lucreze acasa in siguranta. 

 

  • Libertatea si relaxarea de a lucra acasa 

 

Acasa poate fi un loc comod si placut de a munci. Mai ales cand asta presupune ca modelul are mai multa incredere de sine. In orice caz, pentru o buna desfasurare a muncii, camera de lucru este amenajata corespunzator.  

 

Acasa modelul isi cunoaste poate cel mai bine unghiul perfect, stie cum, cand si unde bate lumina potrivita, stie fiecare centimetru de casa cu ochii inchisi. Are automat si acea relaxare necesara pentru ca orele de munca sa fie placute. Iar profesionalismul celor din echipa studioului face ca amenajarea sa fie una care nu tradeaza, de fapt, care este locatia modelului - in studio sau acasa. 

 

  • Nu se schimba nimic salarial 

 

Vremurile acestea incercate au venit la pachet cu tot felul de schimbari si provocari. Insa cand vine vorba de castiguri, MySecret Studio a mentinut totul la fel. Modelele sunt platite lunar sau bilunar, au parte de beneficii salariale, de comisioane intre 50 si 70% din castigurile inregistrate. 

 

Pandemia a scos la iveala cat de mult contam pe online si iata ca sunt domenii ce sunt avantajate, intrucat activitatea in sine se desfasoara doar online. Studiourile de videochat se numara printre acestea. Nu oricine accepta insa munca de acasa, ceea ce face ca MySecret Studio sa fie inca o data demonstratia faptului ca este un studio ca niciunul altul.

 Publicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Terapia cu Micro-Ace - cand, cum si de ce o utilizam
book Exista stabilitate in domeniul videochatului? Noi spunem ca da! Iata de ce
book Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi la MySecret Studio
book Ia-ți adio de la celulită și bucură-te în continuare de vară
book Angajeaza-te azi la MySecret Studio si castiga 500 de euro bonus de angajare
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Terapia cu Micro-Ace - cand, cum si de ce o utilizam
book Exista stabilitate in domeniul videochatului? Noi spunem ca da! Iata de ce
book Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi la MySecret Studio
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online