Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Distractie si miscare pentru copil


Categorie : Comunicate > Stil de viata
Informatie adaugata de : Carucioare copii, jucarii si accesorii - Nichiduta.ro
publicat pe : 27.04.2016

Activitatile desfasurate in aer liber alaturi de parinti sunt benefice copilului mic de 2-7 ani. Prin aceste activitati i se ofera sansa de a-si aera plamanii, de a se misca liber, contribuind cu success la dezvoltarea sa generala. Dintre activitatile pe care parintii le por desfasura cu cei mici in aer liber mentionam: plimbarile pe jos pe distante scurte sau lungi, plimbarile in carucior sport, plimbarile cu tricicleta, jocurile in parcuri special amenajate pentru cei mici.

 

Aceste momente realizeaza coeziunea dintre membri familiei, parintii isi cunosc mai bine copilul in alte situatii decat mediul familial, cel mic exerseaza unele deprinderi in scopul dezvoltarii personale sau a dezvoltarii unor abilitati fizice. Pe langa cele precizate mai sus, sunt si jucarii, tobogane, special confectionate pentru copiii cu varste de 3-7 ani. Aceste modele de tobogante pot fi utilizate in aer liber in curtea casei, in gradina, pe terase acoperite sau chiar pot fi montate in casa. Va prezentam cateva variante ce pot fi achizitionate prin comenzi on line pe nichiduta.ro.

 

"Toboganul Smoby Dual Garden Slide" este o jucarie confectionata din plastic dur injectat pentru a rezista la socuri mecanice si la schimbarile de temperatura sau umiditate si scara metalica. Are mai multe elemente ce se asambleaza usor, asigurand rezistenta maxima pentru copiii cu varste de 3-6 ani. designul este personalizat coloristic si poate fi utilizat de un numar mare de copii. Structura de baza este lata, atat in partea scarii de acces pe rampa cat si in zona de finis al alunecarii. Suprafata de alunecare are lungimea de 190 cm, iar unghiul de inclinatie este de 75 grade. Treptele sunt late, iar marginile suprafetei de alunecare sunt rotunjite. Se livreaza in elemente separate ce se asambleaza de catre un adult.

 

Un alt tip de tobogan destinat copiilor cu varste de 2-7 ani este "Centrul de joaca Edu Play Elefant". Aceasta jucarie este realizata integral din plastic dur injectat pentru a rezista fortei de compresiune si socurilor mecanice. Scarile de acces la banda de alunecare sunt strajuite de structure late, robuste, pe una din laterale fiind amplasat si un cos de baschet cu dimensiuni adecvate varstei copiilor. Intregul ansamblu prezinta siguranta chiar daca se utilizeaza de catre mai multi copii. Dimensiunile sale medii permit montarea in curtea sau in gradina casei, dar si in spatii din interior in camere mari, spatioase. Dintre toboganele realizate pentru copii cu posibilitatea de a se juca si cu mingea, dar sa si alunece pe rampa sunt si alte modele "Tobogan Elefant", "Centru de joaca Edu Play Ursulet" ,"Centru de joaca Edu Play Pado". 

 

Pentru copiii mai mari, de 5-8 ani sunt alte modele de tobogane ce se monteaza numai in exterior datorita amplitudinii dintre scara si rampa de alunecare, dar si a inaltimii. Dintre acestea va putem preciza modelele:"Tobogan HPDE Clasic" cu rampa de alunecare de 150 sau 120 cm, "Tobogan HPDE REX" cu rampa de lansare de 2000cm, 120 cm sau 150 cm colorate diferit. In aceeasi categorie se inscriu cele cu rampa de lansare de 300 cm ce se utilizeaza numai in exterior de unul sau mai multi copii.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Modele moderne de triciclete pentru cei mici
book Gestionarea spatiului in camera copilului
book Modele de casute de joaca de la nichiduta.ro
book Ce carucior sport preferi?
book Ce tip de saltea puteti folosi pentru copiii de peste 3 ani
book Suporturi pentru cadita bebelusilor pe nichiduta.ro
book Un accesoriu nelipsit in vacantele de iarna
book Grija fata de copil
book Aveti probleme cu incheieturile?
book Vacanta in Egipt?
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Terapia cu Micro-Ace - cand, cum si de ce o utilizam
book Exista stabilitate in domeniul videochatului? Noi spunem ca da! Iata de ce
book MySecret Studio, un job stabil indiferent de vremuri!
book Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi la MySecret Studio
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online