Informatii articole

ARTICOLE

 

Adconion se lanseaza in Romania prin ARBOinteractive


Categorie : Articole > Web, tehnologie, IT
publicat pe : 20.05.2011

ARBOinteractive aduce în Romania tehnologia de optimizare a campaniilor online, dezvoltată de una dintre cele mai mari reţele de publicitate online independente din lume, Adconion Media Group.

 

Tehnologia oferă soluţii uşor de folosit pentru orice companie care vrea sa comunice cu potenţialii ei clienţi. Masurarea eficientei campaniilor de tip „performance" se va face cu precizie, în fiecare etapa prin care trece un utilizator - vizualizare mesaj, click, interacţiune cu landing-page-ul, interactiunea cu site-ul advertiserului, actiune finala cum ar fi: completarea unui formular, inscrierea la un concurs, cerere de informatii despre un produs sau serviciu.

 

Alta caracteristica esentiala a acestor campanii este faptul ca se platesc doar rezultatele. Altfel spus, un advertiser nu va plăti efectiv expunerea primita, ci doar rezultatele acestei expuneri (click-uri, interactiuni, actiuni). Tehnologia oferă posibilitatea gestionării unei palete foarte largi de bugete - de la cateva sute de euro la cateva zeci de mii de euro.

 

Parteneriatul dintre Goldbach Media Group, din care face parte şi ARBOinteractive, si Adconion Media Group s-a semnat în 2010 la nivel global, şi astăzi, după o perioadă de testare, se lansează în România.

 

Astfel, ARBOperformance va pune la dispoziţia departamentelor de marketing ale companiilor si agentiilor de media o metodă de publicitate foate accesibilă şi lipsită de riscuri. De asemenea, ofera tuturor site-owner-ilor posibilitatea de a pune in valoare traficul neutilizat, ce poate deveni o sursă suplimentară de venit.

 

Adconion Media Group (www.adconion.com) este una din cele mai mari reţele independente de publicitate online din lume, cu o audienţă ce ajunge la peste 325 de milioane de utilizatori unici (un sfert din utilizatorii de Internet din lume). Cu o rată de creştere record în ultimii ani, Adconion a ajuns una dintre cele mai mari reţele de publicitate online din lume cu un reach de 63% în S.U.A, 60% în Anglia, între 59%-85% în ţări din Europa de Vest şi 46%-93% în Europa de Est (prin parteneriatul cu grupul Goldbach).

 

Adconion pune la dispoziţia partenerilor tehnologii personalizate şi produse concepute in-house, oferind în acelaşi timp reach masiv pe multiple platforme la nivel mondial.

 

Adconion are 16 de birouri în 7 ţări din întreaga lume, inclusiv Londra, Munchen, Hamburg, Dusseldorf, Paris, Madrid, Toronto, Los Angeles, New York, San Diego, Chicago, Sydney, Melbourne, Detroit, San Francisco şi Brisbane. Adconion este membru al Interactive Advertising Bureau (IAB) şi membru fondator al IASH Europa.

 

***

Goldbach Group are sediul central în Elveţia (Zürich-Küsnacht) şi este activă în Austria, Germania, precum şi în Sud-Est, Europa de Est şi Rusia.

Goldbach Group este liderul regiilor de vanzari de advertising in mediile electronice, interactive si mobile din Elvetia.

 

***

ARBOinteractive este cea mai mare regie de publicitate online din România, având o prezenţă de peste 8 ani pe piaţa autohtonă. În prezent, gestionează spaţiul publicitar al peste 150 de site-uri. Parte a Goldbach Media, companie prezentă in 10 ţări europene, ARBOinteractive include o gama larga de servicii printre care: ARBOperformance, Behavia, ARBOsocial, V2Media, ARBOmobile, LogicSearch, AdKing.

 

Despre ARBOinteractive

Despre paginademedia.ro

Ce îşi propune site-ul: să fie prima sursă de informare despre media, dar şi un loc de dezbatere pentru cei care lucrează în industria comunicării, pentru ziarişti, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen în general. Să creeze un reflex: când ai nevoie de informaţii despre media, primul loc care îţi vine în minte şi pe care îl accesezi să fie paginademedia.ro. Rubrici şi secţiuni:Ştiri, Analize, Revista presei media (articolele relevante apărute despre industria comunicării), Derapaj (abaterile de la normele deontologice, greşeli voluntare şi involuntare ale presei), Cifre şi statistici, Clasamente, Audienţe, Industria publicităţii (Reclame şi campanii). Se adresează unui public premium: Manageri de presă, de agenţii de publicitate, PR, companii de comunicare, marketing, Specialişti şi executivi din presă, industria media şi comunicare, Persoane interesate de fenomenul comunicării.

 

In general Despre ARBOinteractive: ARBOinteractive are o experienta de peste 8 ani pe piata online din România, initial ca departament al ARBOmedia, apoi, din mai 2008, ca si companie separata. In luna septembrie, compania a fost preluata de Goldbach Media, companie prezenta in 10 tari europene. ARBOinteractive România gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.

 

Clement Nicolaescu - Marketing & PR Director

ARBOINTERACTIVE

www.arbointeractive.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Care sunt motivele pentru care o camera video este extrem de eficiența
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book Ronexprim, lider pe piata romaneasca de aparate de masura, participa la 3 evenimente in luna septembrie
book Cum alegem un expert SEO bun
book Cum sa eviti greselile de SEO?
book Publicitate pe Facebook: fii acolo unde sunt si clientii tai
book Cum trebuie sa fie realizat un site web profesional?
book Campanii social media, sau cum sa iti promovezi inteligent afacerea
book Creare website: ce implica procesul de dezvoltare end-to-end?
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online